Beňová: Krajčí so svojou klerikálnou perepúťou nebude chýbať nikomu!
12 | 03 | 2021 I Diana Zaťková

Europoslankyňa Monika Beňová si nebrala na sociálnej sieti servítku pred ústa. Bez obalu a zbytočnej zdvorilosti okomentovala demisiu ministra zdravotníctva. “Snáď z ministerstva odpracú aj tú klerikálnu perepúť, ktorú si tam nainštaloval,” vyhlásila Beňová.


Beňová nevidí exministra Mareka Krajčího vo veľmi lichotivom svetle. “Je to ten, ktorého jedinými viditeľnými “krokmi” bolo odvolanie skvelých riaditeľov doc. Kuželu a Prof. Sabola, vydanie nezmyselnej vyhlášky o spoplatnení UPT pre ženy 40+, ten ktorý plakal nie kvôli spackanej robote, ktorú odviedol, ale kvôli sebe samému, že musí predsa len opustiť tú stoličku, ktorú ako všetci hrdo vyhlasujú ani on nemal prirastenú k zadnici," nešetrila čerstvá mamička kritikou.

Heger: Odchod Krajčího bola jediná podmienka koaličných strán SaS a Za ľudí
Odchod Mareka Krajčího (OĽANO) z pozície ministra zdravotníctva bola jediná podmienka koaličných partnerov Za ľudí a SaS pre pokračovanie koalície. Krajčího demisiou ju považuje OĽANO za splnenú. V piatok to uviedol zastupujúci minister... Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | tasr


Podľa portálu parlamentnelisty.sk Krajčího obviňuje aj z toho, že "zjavne nerozumel alebo nepochopil správne, čo mu onoho času zvestoval duch svätý, ale bez ostychu sám seba a svoj zaslúžený, aj keď výrazne oneskorený odchod, prirovnal k Ježišovi,” uviedla Beňová.

Europoslankyňa verí, že ministerstvo a celé zdravotníctvo sa po Krajčího odchode zmodernizuje. “Nebude chýbať nikomu súdnemu. A snáď z ministerstva odpracú aj tú klerikálnu perepúť, ktorú si tam nainštaloval a ministerstvo zdravotníctva začne byť modernou a aktívnou inštitúciou. Bude čo naprávať. Snáď už bude lepšie. Snáď konečne prídu správne riešenia,” želá si Beňová.

Ján Čarnogurský ml.: „ČISTÁ“ vláda Igora Matoviča má tiež svojich „NAŠICH“ ľudí
Včerajšie zatknutie šéfa SIS Vladimíra Pčolinského vyvolalo vo verejnosti veľký ohlas. Záujem vzbudilo aj u právnika Jána Čarnogurského mladšieho. Komentoval ho v statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
12 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik