Raši sa teší na ministra Krajčího a na jeho vysvetľovanie dvoch závažných otázok
11 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Richard Raši sa síce v statuse na sociálnej sieti poďakoval poslankyni Janke Bittó Cigánikovej za spoločné kultivované debaty v médiách. Zároveň priznal, že už sa teší na ministra Kajčího a jeho vysvetľovanie dvoch vážnych problémov.


Poslanec Hlasu Raši sa stretol včera v dvoch debatách s poslaneckou kolegyňou a predsedníčkou zdravotníckeho výboru Janou Bittó Cigánikovou. Dnes priznal, že obe debaty boli kultivované a vecné. Poďakoval aj za niečo iné.

„Pani predsedníčke zdravotníckeho výboru sa chcem aj touto cestou poďakovať za zvolanie mimoriadneho zdravotníckeho výboru na pondelok. Minister zdravotníctva Krajčí, ak v pondelok ešte ministrom bude, nám príde vysvetliť nielen nočné hry o život a nový systém registrácie na očkovanie. Musí aj vysvetliť, čo sa stalo so stovkami pľúcnych ventilácií, ktoré štát nakúpil, ale v nemocniciach chýbajú. Zvolanie výboru som inicioval v utorok. Nie je totiž možné, aby sme takto plytvali peniazmi daňových poplatníkov a hazardovali so životmi našich občanov.



Raši: Krajčího si budeme pamätať ako symbol zlyhania
Ministra zdravotníctva Mareka Krajčího (OĽANO) si spoločnosť bude pamätať ako symbol zlyhania v boji s pandémiou nového koronavírusu. V utorok to na tlačovej konferencii pri hodnotení prvého roka v kresle ministra povedal nezaradený poslanec... Čítať ďalej
09 | 03 | 2021 | tasr