Pomoc, manžel má milenku! Čo vám pomôže a na čo sa vykašľať?
11 | 03 | 2021 I Marek Molnár

Máloktoré manželstvo sa zaobíde bez nevery. Čo však robiť, keď zistíte, že manžel má milenku, ale svoju drahú polovičku nechcete vyhodiť z bytu na ulicu? Ako sa s touto situáciou vysporiadať a ustáť ju? Píše portál Blesk.


Je jasné, že sa cítite pod psa a v hlave vám neustále svieti jedna jediná otázka: Prečo? Kým sa však do "niečoho" pustíte, nechajte odznieť prvotné divoké reakcie. Nie je vôbec od veci na pár dní odísť, nemať neverníka na očiach a neprilievať olej do ohňa. Ak však stojíte o záchranu vzťahu, prečo to neskúsiť? Prísť na to, prečo sa to stalo, je základom úspechu - rovnako ako vaše správanie.
Spíšte si dôvody

Vo chvíli, keď sa váš partner dopustil nevery, ktorú priznal, má dojem, že vás vlastne nepodvádza. Áno, znie to divne, ale on je o tom presvedčený. Preto by ste k jeho počínaniu mali pristupovať rovnako. Spíšte si dôvody, kvôli ktorým ste dospeli k rozhodnutiu, že sa s jeho milenkou zmierite. Vo chvíľach, keď budete mať pochybnosti, sa na ne opäť pozrite.
Zamerajte sa na váš vzťah

Ak má milenku, je dosť pravdepodobné, že u nej hľadá niečo, čo vo vašom vzťahu dlhodobo nefunguje alebo chýba. Skúste sa nezameriavať na tú ​​ženu, ale skôr riešiť problém vo vašom vzťahu a pracovať na ňom. Nespíte spolu? Skúste to zmeniť. Neustále sa za niečo uráža? Zmeňte taktiku. Ak sa vám podarí problém odstrániť, je dosť možné, že časom váš partner už milenku nebude potrebovať a pomer ukončí.

Stále viac ľudí platí za nájom sexom. Pandémia ich dostala do finančných ťažkostí
Čím ďalej väčší počet prenajímateľov v Spojených štátoch a Británii žiada po svojich nájomníkoch sex výmenou za odpustenie nájomného. Dôvodom je zrejme pandémia, počas ktorej má veľké množstvo ľudí problémy platiť za bývanie, píše portál... Čítať ďalej
10 | 03 | 2021 | Marek Molnár

Hlavne nič nevyčítajte

Rozhodli ste sa, že mu odpustíte, tak sa toho držte. Nech už vás k tomuto kroku viedlo čokoľvek, mali by ste sa toho držať. Nie je teda vhodné robiť mu scény a pomer mu neustále vyčítať. Ak cítite, že to sama nezvládnete, vyhľadajte odbornú pomoc - partnerskú poradňu či psychológa.
Neporovnávajte sa s ňou

V žiadnom prípade sa neusilujte milenke vyrovnať. Ak je mladšia a krajšia, nerobte si z toho ťažkú hlavu. Uvedomte si, že vy máte iné prednosti. Najväčšou chybou, ktorú môžete urobiť, je, že sa ňou začnete zaoberať. Čím viac sa zameriate na to negatívne, tým menej energie a času vám ostane na to pozitívne. Pracujte na svojich dobrých vlastnostiach a neusilujte sa zmeniť to, čo zmeniť nejde.

Ženy prezradili, v ktorých polohách najľahšie dosahujú orgazmus
A zase ten orgazmus! Dosiahnuť sexuálny vrchol nie je v ženskom svete tak jednoduché. Je to veľmi individuálna záležitosť, ktorú ovplyvňujú fyzické predpoklady, psychická pohoda a správny partner, píše portál Blesk. Čítať ďalej
06 | 03 | 2021 | Marek Molnár