Monika Beňová: Vnímam smútok a rastúci hnev ľudí. Vláda hnevá aj mňa!
11 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

 Europoslankyňa Monika Beňová okrem toho, ako zvláda prácu matky i političky, v najnovšom rozhovore pre portál Báječná Žena prezradila, prečo ju vláda rozčuľuje.


Slovensko je krajinou s najhorším počtom úmrtí a hospitalizovaných na svete. Tieto nevítané štatistiky Slováci pociťujú aj v každodennom živote, ktorý ovplyvňujú vládne nariadenia. Neustále lockdowny a prísnejšie opatrenia sa odrážajú aj na psychike Slovákov, čo si dobre uvedomuje aj europoslankyňa Monika Beňová.

Tá v rozhovore prezradila, že vníma rastúci hnev, ktorý panuje v krajine. "Vnímam smútok, skepsu a rastúci hnev z beznádeje. Je mi to veľmi ľúto. A je mi ľúto tých, ktorí prišli o svojich milovaných," súcití europoslankyňa, ktorú taktiež hnevajú niektoré rozhodnutia vlády. "Hnevá ma, že vláda neprijala razantnejšie opatrenia a neposkytla viac pomoci ľuďom, ktorí prišli o prácu, o živnosť. Ale nechcem politizovať. Ľudia už sú z politiky otrávení," uvedomuje si.

Beňová sa zapojila do psychotickej prestrelky Matoviča s Baťom: Na koho je strane?
Niekdajší novinár Radoslav Baťo, ktorý robil poradcu prezidentovi Kiskovi, si vymieňa prostredníctvom Facebooku názory s premiérom Igorom Matovičom. Na prestrelku zareagovala europoslankyňa Monika Beňová, píše Plus jeden deň. Čítať ďalej
10 | 03 | 2021 | Timotej Dudka