Anna Belousovová: A máme to potvrdené, Slovensko je mafiánsky štát!
11 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Zadržania riaditeľ SIS Vladimíra Pčolinského policajtami z NAKA zaujalo aj expolitičku Annu Belousovovú. Podľa nej sa potvrdilo, že Slovensko je mafiánsky štát,

">píše v statuse na Facebooku


Pčolinského zadržala a obvinila NAKA pre podozrenie z korupcie a vydierania v rámci organizovanej skupiny. Akciu si všimla a v statuse svojsky a patrične okomentovala aj expolitočka Anna Belousovová.

„Máme to potvrdené: Slovensko je mafiánsky štát!“ píše hneď v úvode Belousovová. Čo už môže byť toho väčším dôkazom ako fakt, že riaditeľa inštitúcie, akou je SIS, ktorá má na starosti vnútornú a vonkajšiu bezpečnosť štátu, zavrú za výpalníctvo, pýta sa.

Belousovová tiež píše, že exprezident Kiska sa dočkal potvrdenia svojich slov, no paradoxne od vlastných „slušnoľudí“. A preto je teraz ticho. „Alebo žeby pripravoval nejaký pozemkový kšeftík s hrubokrkými kamarátmi spod Tatier? No zatiaľ nevieme to hlavné: Kto je šéfom tejto novej slušnoľudskej chobotnice? Kto je ten capo di tutti? Koho sa tak naľakali Sulík, Remišová aj Kollár, že hodili spiatočku a idú variť ňoky na udobrovací obedík?“ srší na záver otázkami Anna Belousovová.



Draxler: Zadržaný šéf SIS Pčolinský robil tejto organizácii od začiatku len hanbu
Na zadržanie riaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského už zareagovalo viacero súčasných politikov. Z tých bývalých si dnešnú rannú udalosť všíma v statuse na sociálnej sieti aj exminister školstva Juraj Draxler. Čítať ďalej
11 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik