Hlina: Matovič, ktorý ukradol 95 percent svojej diplomovej práce, ide poúčať vedcov ako to majú robiť
10 | 03 | 2021 I sefredaktor

"Povedzte niekto tým myšiam napichaným Sputnikom v Šarišských Michaľanoch, nech si s tými výsledkami švihnú, veď spasiteľ Matovič zachraňuje svet, reaguje Alojz Hlina v statuse na FB na 

premiérovu snahu urýchliť proces testovania ruskej vakcíny Sputnik V.




"Včera (v utorok) bolo v televízii, že myši v Michaľanoch napichali Sputnikom a čakajú, či uhynú, schudnú, alebo ako zareagujú na vakcínu. Matovič im volal, nech si švihnú. Nech robia 24 hodín, sedem dní v týždni. Nech tam pobehujú v tej klietke o dušu, veď on tu zachraňuje životy,"  ️konštatuje expredseda KDH.




Neviem, ako sa testuje vakcína, pokračuje Hlina, predpokladám však, že sú tam procesy, s ktorými nevybabrete, lebo politici to tak chcú.




Nech šéfka EMA zamaká

Neviem, odkiaľ sa Matovič pozná so šéfkou Európskej liekovej agentúry, na akej žúrke si potykali, ale  galantne ju vyzval, nech si láskavo švihne a nech zamaká, lebo on tu zachraňuje svet.




Rusi dlho hľadali a našli

Rusi dlho hľadali blbca zvnútra, ktorý pre nich bude plniť úlohy. Máločo je funkčnejšie, ako systém "piatej kolónie". Našli. Našli Igorka, ktorý rozkáže vetru dažďu, myšiam, morčatám.





Človek, ktorý ukradol cca 95% svojej diplomovej práce, ide poúčať vedcov ako to majú robiť.  ️Už mu nestačí nadávať len slovenským vedcom do múdrosráčov, už prehodil svoje výplody ducha aj cez Karpaty a rozhodol sa urážať vedcov aj v Európe.  "Rýchlejšie, myšiská jedni nepodarené!" uzatvára A.Hlina. ️