Zaujímavý biblický príbeh stvorenia Matovičovho voliča Bohom, podľa exministra Draxlera
09 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Premiér Igor Matovič sa stal terčom už nejedného posmešku. Teraz si na jeho úkor vo svojom statuse zašpásoval aj exminister školstva Juraj Draxler.


Juarj Draxler bol ministrom školstva za vlády Roberta Fica a v súčasnosti sa tiež radí medzi veľkých kritikov vládnuceho štvorlístka. V statuse, ktorý zverejnil na sociálnej sieti sa však tentokrát zameral na humornejšiu kritiku.

„Vedci uprostred jordánskej púšte práve objavili krátky, doteraz nikde nezverejnený kúsok z Biblie! Už ho aj zreštaurovali a prečítali, píše sa tam: „A na ôsmy deň Boh stvoril Matovičovho voliča. I riekol: stvoril som hada, aby skúšal, ako ľudia vedia odolávať pokušeniu. Spravím potopu sveta, aby som otestoval ich schopnosť prekonávať katastrofy. A teba som stvoril, aby si skúšal silu ich nervov,“ začal Draxler svoj status na biblickú nôtu. „Keď ti niekto vymenuje, čo všetko vláda robí zle a čo treba robiť inak, aj tak vždy povedz: teraz je každý múdry, ale čo by ste v takej situácii robili vy?“ píše ďalej exminister.



„Keď niekto bude ukazovať na štatistikách, že nejaká krajina, napríklad Slovensko, je na tom o toľko a toľko zle, ako iné krajiny, odpovedz: ale aj inde je to zlé. Keď ti povedia, že klamať sa nemá, zakrič, či si želajú návrat mafie. Choď a skúšaj ich vieru a trpezlivosť. Dal som ti do daru všetko, čo potrebuješ: dve ruky, aby si mohol gestikulovať, ústa, aby si mohol hovoriť, aj jednu mozgovú bunku,“ končí s trochou čierneho humoru Juraj Draxler svoj status.

Ako si vybrať politika? „V politike sa málokedy hovorí celá pravda,“ šokuje Draxler
Ako si vyberať politikov radí v statuse Juraj Draxler, exminister školstva za vlády Roberta Fica. Čítať ďalej
07 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik