Vážny problém v Izraeli. Po očkovaní vakcínami Pfizer a Moderna tam zomierajú ľudia
09 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Izrael je v očkovaní proti Covidu-19 najrýchlejšou krajinou na svete. Prvou dávkou vakcíny zaočkovali takmer päť miliónov obyvateľov, obe dávky dostali už takmer tri milióny. Teraz však narazili na vážny problém.


O naozaj vážnom probléme Izraelčanov píše vo svojom statuse na sociálnej sieti Miroslav Štec, bývalý vedec Slovenskej akadémie vied. V Izraeli sa očkuje dvomi schválenými mRNA vakcínami Pfizer a Moderna, a okrem toho tam prebieha aj klinické testovanie ich izraelskej vakcíny IIBR-100, ktorá je založená na modifikovanom a pre ľudí neškodnom zvieracom víruse.



„Očkovanie v Izraeli. Úspech, či potupa?“ pýta sa hneď na v úvode statusu Miro Štec. „Podľa tohto panelu z francúzskej konferencie má vakcinácia za následok v Izraeli u seniorov 40 x viac úmrtí v porovnaní s úmrtiami, ktoré by nastali ako následok Covidu 19, u mladších až 260 x viac úmrtí ....... Je to naozaj na zváženie,“ píše v samom závere statusu Miroslav Štec.

Pozor na novú mutáciu, na ktorú neúčinkujú vakcíny a je smrteľnejšia, varuje Štec
Koronavírus na Slovensku dosiahol rozmerov, ktoré až desia. Počty mŕtvych denne atakujú stovku a nemocnice už kolabujú. Vysvetlenie, prečo to tak je ponúka na sociálnej sieti vedec Miroslav Štec. Čítať ďalej
27 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik