Emil Horváth otvorene: Na premiére som kvety nedostával, lebo som tam nikoho nemal"
08 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

Vždy, keď prehovorí o svojom súkromí, čo sa stane iba málokedy, prekvapí rôznymi zaujímavosťami. Emil Horváth tentokrát prehovoril o svojom zosnulom otcovi, píše Nový Čas.


Najväčšou bolesťou Emila Horvátha je zrejme jeho otec - slávny herec Emil Jozef Horváth, ktorý zomrel v magickom dátume 1. 1. 2001. Ten si totiž prekvapivo neželal, aby sa jeho syn stal tak isto hercom, čo mu dával aj patrične najavo.

Teraz si je väčšina ľudí, najmä z predošlých generácií, dobre vedomá, že na Slovensku máme len málo hercov, ktorí prispeli do hereckej scény tak, ako práve spomínaný Horváth. Jeho otec v ňom však vyvolával pochybnosti dlhé roky. „Otec veľmi nechcel, aby som išiel na herectvo. Na tie skúšky som cestoval vlakom, ktorým zhodou okolností išiel aj on natáčať do Bratislavy. Ale už ho čakalo filmárske auto, tak ma tam nechal samého,“ prezradil v herec v relácii Zlaté časy.

Babka Emila Horvátha porodila prezidenta Gašparoviča: Nezmysel? Veruže nie!
Herec Emil Horváth prezradil v relácii RTVS Zlaté časy rodinné tajomstvo, píše Pluska. Povedal, že jeho babka porodila bývalého prezidenta Ivana Gašparoviča! Ako je to možné? Čítať ďalej
25 | 02 | 2021 | Timotej Dudka


„Po celé štúdium môj otec nevidel nijaké predstavenie, v ktorom som hral, a ani moja mama. Ani mi nenapadlo, že by som ich mal pozvať. Na premiére som kvety nedostával, lebo som tam nikoho nemal. Ale vôbec mi to neprekážalo,“ zaspomínal Horváth.

Jedného dňa sa však všetko zmenilo. „Hrali sme inscenáciu Drotár a otec ma v nej musel vidieť, pretože bol Štedrý večer a celá rodina vtedy zistila, že sa hrá Drotár. Mal som úspech a potom prišiel a povedal: No tak asi z teba niečo bude,“ uzatvoril herec v spomínanej relácii.

 

Kvôli šou opustila manžela a deti: Belohorcová nakoniec skončila na posledných priečkach!
Kvôli show Tvoja tvár má známy hlas moderátorka Zuzana Belohorcová (45) na tri mesiace opustila manžela a deti. Myslela si, že medzi nakrúcaním za nimi bude lietať do Marbelly, ale prísne opatrenia proti šíreniu koronavírusu jej to znemožnili, píše... Čítať ďalej
08 | 03 | 2021 | Timotej Dudka