Iveta Bartošová sa nevernému Štaidlovi pomstila aférou s hercom Hrušínským
07 | 03 | 2021 I Timotej Dudka

V novej knihe Blesku s názvom Tretí kráľ sa čitateľ dozvie, ako to bolo medzi Ivetou Bartošovou († 48) a Ladislavom Štaidlom († 75). A sú to informácie veru dych berúce, píše portál Aha!.


Počas nakrúcania filmu Svadby upírov mala Iveta Bartošová prežiť sexuálnu aférku s kolegom Rudolfom Hrušínským (50). Prečo to svojmu vtedajšiemu partnerovi urobila? "Láďa mal za vzťahu so mnou aj iné ženy. Deptalo ma to a románik s Rudlom bola moja odpoveď," priznala speváčka v knihe plnej podobne výbušných informácií. Zostalo však vraj len u jedného "úletu".

"Rudla mi dokonca na dvere mojej izby v hoteli, kde sme točili, napísal rúžom: Milujem ťa. Potom sa ale už nič také neopakovalo. Bol to rozumný chalan a tiež vedel, že to nemá zmysel a že to bol len taký úlet," zaspomínala zosnulá spevácka hviezda s tým, že preto sa nakoniec snažila celú vec pred Ladislavom Štaidlom ututlať.

Nepodarilo sa! "Proste to zo mňa dostal," dodala Iveta, ktorú skladateľ obratom vyhodil z bytu. Celú noc vraj vtedy prechodila len v teplákoch po vonku a ráno sa vrátila späť, pričom sa už Štaidl údajne správal, akoby sa nič nestalo a vo vzťahu obaja ešte nejakú dobu pokračovali.

O romániku zosnulého Štaidla a ešte neplnoletej Dary Rolins hovorila pred časom aj Bartošová!
Dnes je pre česko-slovenský umelecký svet naozaj smutný deň. Okrem obľúbeného herca Andreja Hryca (†71), ktorý podľahol leukémii, zomrel aj uznávaný český hudobník Ladislav Štaidl (†75), ktorý podľa dostupných informácií podľahol vírusu Covid-19,... Čítať ďalej
31 | 01 | 2021 | Timotej Dudka