Premiéra relácie Veroniky Ostrihoňovej na RTVS skončila ako prepadák
06 | 03 | 2021 I Petra Demková

Moderátorka Veronika Ostrihoňová považovala prestup z Markízy do RTVS za krok vpred. Diskusná relácia Silná zostava v novom šate a s novou moderátorkou bola podporovaná obrovskou reklamou. Napriek tomu bola premiéra na Jednotke fiaskom.


Radovali sa zbytočne: Fialová, Studenková či Vajda si vypočuli krutý ortieľ!
Minulý rok v marci sa svet zastavil. Divadlá sú zatvorené už takmer rok. Hviezdy SND si zahrali len na chvíľku v lete. Hercom síce pred nedávnom svitalo na lepšie časy. V týchto dňoch však dostali predĺženie stopky opäť, píše Plus jeden... Čítať ďalej
05 | 03 | 2021 | Timotej Dudka

Veľa rečí, málo muziky

Médiami prebehli informácie o „prestupe roka“ v januári. Ostrihoňová vkladala do prestupu z Markízy do RTVS obrovské očakávania. Pre Plusku povedala: „Ďakujem TV Markíza a skvelým kolegom, ktorí ma počas šiestich rokov pôsobenia v televízii mnohému naučili. Na základe tejto neoceniteľnej skúsenosti sa môžem pracovne posunúť. Silná zostava je pre mňa novou výzvou. Som veľmi vďačná RTVS za prejavenú dôveru a možnosť stať sa súčasťou tejto relácie.”

Aj jej Instagram svedčí o obrovských prípravách na novú rolu. „Mám teraz trochu viac roboty. Peknej, vzácnej, podnetnej. Ale vždy, keď vidím tieto mininožky cupitať na ihrisko bezo mňa, ma pichne,“ napísala na Instagrame Ostrihoňová. Pripojila fotografiu svojho manžela ako ide von so psom a ich dcérkou.

Informácie o nepotešujúcich číslach pilotnej relácie Silná zostava priniesol portál MediaBoom. Prvý diel diskusie s novou moderátorkou skončil na polovičných zvyčajných číslach Jednotky. Vynovenú reláciu pritom sprevádzalo obrovské PR.

Rozzúrený Viktor Vincze sa hádal s fanúšikmi v komentároch: Takto ste ho ešte nevideli!
Už to nevydržal! Na sociálnych sieťach pochválil zodpovedných ľudí. A potom si to nepríjemne zlízol. Viktor Vincze to však len tak nenechal, píše Pluska. Čítať ďalej
05 | 03 | 2021 | Timotej Dudka

Z Jednotky na Dvojku po Zlatých časoch

RTVS vlani ukončila spoluprácu s dlhoročnou moderátorkou Silnej zostavy Oľgou Bakovou. Pre Covid sa relácia prestala vysielať a už nikdy sa na obrazovky nevrátila. Potom ohlásila RTVS jej rekonštrukciu aj hľadanie novej tváre. Výsledok už poznáme. Riešením sa stala Ostrihoňová spoločne so stand-up komičkou Simonou Salátovou ako stálou hostkou diskusného panelu.

RTVS sa rozhodla presunúť reláciu z Dvojky na Jednotku. Zaradila ju na štvrtky po relácii Zlaté časy.

„Napriek silnému promu aj výstupom v médiách však relácia silný výkon nepodala. Po prvýkrát vo vysielaní Jednotky sledovalo Silnú zostavu 109 tisíc divákov, podiel na trhu sa v univerzálnej cieľovke dostal len na 5,8 percenta,“ informuje MediaBoom.

„Diskusia tak dosiahla iba polovičný výkon priemerných celodenných podielov Jednotky a v rámci výkonnosti prime-time sa dostala takmer iba na tretinu priemerných výkonov a to aj napriek silnému nábehu,“ informujú ďalej.
Ostrihoňová na Zlaté časy nemá

Silná zostava totiž nasledovala po Zlatých časoch, ktoré sledovalo až 326 tisíc divákov s podielom na trhu 14,1 percenta. A to je veľmi slušný výsledok. Napriek tomu väčšina divákov reláciu Ostrihoňovej odmietla sledovať a kanál po Zlatých časoch prepla.

Nie je prekvapením, že Ostrihoňová po šanci na vlastnú reláciu v januári „skočila“. Svojimi ambíciami sa nikdy netajila. Ako informovala pred časom Pluska, manželka Sajfu mala obrovskú snahu ešte v TV Markíza stať sa moderátorkou hlavného spravodajstva.

Veronika Ostrihoňová je v slzách: Jeden z jej najbližších podľahol koronavírusu!
Stratila jedného z jej najbližších ľudí v jej živote. Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová je v slzách. Prišla o starého otca, ktorý podľahol koronavírusu, informujú Topky. Čítať ďalej
05 | 03 | 2021 | Timotej Dudka


,,Veronika túžila byť moderátorkou Televíznych novín. Dokonca bola viackrát na kamerových skúškach, ale neprešla. Práca redaktorky už pred materskou nenapĺňala jej veľké ambície, preto sa netreba čudovať, že ponuku RTVS moderovať vlastnú reláciu okamžite prijala,” napísala zo zdroja blízkeho moderátorke Pluska.

Pre ambicióznu Ostrihoňovú musí byť tento neúspech obrovskou fackou. Aj jej sociálne siete, inokedy prekypujúce aktivitou, sú od premiéry mĺkve.

Zlatica Puškárová sa neudržala: Drsný odkaz politikom!
Ako moderátorka spravodajstva a diskusnej relácie Na telo by nemala vyjadrovať svoje subjektívne názory o politike, čo aj poctivo dodržiava. Nedávno však Zlatica Puškárová zverejnila na Instagrame príspevok, v ktorom si menšie podrypnutie... Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | Timotej Dudka