Blaha: Matovič dnes v rozhlase pôsobil, akoby to vysielali priamo z psychiatrickej liečebne
06 | 03 | 2021 I Petra Demková

Poslanec Smeru Ľuboš Blaha počúval vystúpenie premiéra v Slovenskom rozhlase a skonštatoval, že Matovič stratil kontakt s realitou. Podľa Blahu premiér pôsobil, akoby to vysielali priamo z psychiatrickej liečebne.


„Bez urážky, ale on fakt dával, že situáciu na Slovensku zvládame. Veď sa pozrite, aké máme super výsledky,“ popisuje poslanec situáciu v statuse na Facebooku.


Pellegriniho Hlas: Premiér namiesto upokojenia situácie šíril lož a nenávisť
06 | 03 | 2021 | editor01hd

Štát, kde zomierajú tisíce

Blaha pripomína, že máme skoro osem tisíc mŕtvych. Sme najhorší na svete a ľudia nedostávajú žiadnu pomoc. „On sa chváli výbornými štatistikami. Komplet blúzni. V istom momente dokonca povedal, že on, veľký spasiteľ, premení Slovensko na štát, kde deti budú radi žiť. Len zabudol pripomenúť, že za pár mesiacov Slovensko premenil na štát, kde ich rodičia v tisíckach umierajú,“ pripomína.

Podľa Blahu premiér opäť zo všetkého vinil Sulíka. „Samozrejme, za všetko môže Sulík, Sulík a potom ešte Sulík. Vraj to ženie míľovými krokmi do predčasných volieb. Lebo chce ísť na svoj ranč v Austrálii", smeje sa Blaha. „To mal byť asi pokus bonznúť na Sulíka, že má kdesi haciendu. Možno by tam mal Matovič zájsť s kamerou a vycapiť mu na dvere Majetok Slovenskej republiky,“ glosuje poslanec.
Prúser či priekak

Matovič dnes nezabudol opäť ani na Jána Kuciaka a Martinu Kušnírovú. Keď však redaktorka obrátila reč na „prúsery“ jeho vlády, Matovič podľa Blahu odpovedal, že si nemyslí, že je to "priekak". "A spokojne sa zachichotal. Dozvedeli sme sa, že za tie tisíce mŕtvych sme zodpovední my všetci, len nie Matovič. Za všetko môžu tí zlí Slováci, ktorí tomu úchvatnému hrdinskému premiérovi stále iba ubližujú. Ale on to znesie pre dobro národa," pridáva smerák.

Danko: Pani prezidentka, nečinnosťou sa zodpovednosti za mŕtvych nezbavíte
Viac ako sedem a pol tisíca mŕtvych na COVID-19 a prezidentkine zapálenie siedmich sviečok na znak úcty predsedovi SNS Andrejovi Dankovi nestačí. Vo videu na Facebooku Zuzanu Čaputovú vyzýva, aby využila svoje kompetencie a začala... Čítať ďalej
06 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Pomiatla sa celá vláda

Podľa Ľuboša Blahu sa pomiatla celá vláda. „Jeho dvorná bábkoherečka sa vystatuje, že Putin podľahol jej osobnému šarmu a vďaka jej tlaku poslal žiadosť o registráciu Sputniku do EMA. No chápete, Rusko čakalo, až kým Veronika nedá pokyn, ona je ten Velký loutkář, ktorý riadi celú zemeguľu. V tomto oni žijú. Veľkí spasitelia, ktorí riadia sveta,“ vysmieva sa vláde Blaha.

Ani s prezidentkou nie je spokojný. Tá podľa neho predviedla doposiaľ svoj najheroickejší výkon v boji proti korone, keď „slávnostne - zapálila sviečku,“ popisuje. „Sviečka nám nepomôže, drahá pani, vy za Slovákov nemáte zapaľovať knôtiky, vy sa za nás máte postaviť!“ upozorňuje Zuzanu Čaputovú.

Na záver poukázal Blaha na prieskum, ktorý si urobil na svojom Facebooku Gábor Grendel. Výsledkom bolo, že drvivá väčšina si želá predčasné voľby a nechce rekonštrukciu vlády. „Už ich nechcú ani ich vlastní,“ konštatuje Blaha. „Majú ich plné zuby všetci Slováci. Odkážte to niekto pánovi premiérovi, keď sa preberie po pilulke. Tento chaos už musí skončiť! Predčasné voľby!“ končí bojovne Ľuboš Blaha.

 Premiér Matovič: R. Sulík urobí všetko pre to, aby súčasná vláda padla
06 | 03 | 2021 | sefredaktor