Matovičova sestra: Toľko tuposti, čo tu predvádzajú rusofóbni politici, nie je nikde na svete
05 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Matovičova sestra Zuzana Belicová považuje útoky na ruskú vakcínu Sputnik za prejavy tupých rusofóbnych politikov. Píše o tom v statuse na Facebooku.


Zuzana Belicová sa vždy zvykne postaviť na stranu ľudí. Kritikou nešetrí na tých, ktorí pre nich nerobia tak, ako by mali. Tentokrát statuse opísala prípad, ktorý sa jej stal, a prečo sa prvýkrát hanbila, že žije na Slovensku.

„Dnes v obchode mali zapnuté rádio. A keď bolo spravodajstvo, tak z rádia zaznelo: Premiér Matovič nákupom ruskej vakcíny Sputnik poškodil Slovensko. Keď som to počula, normálne som sa tuším prvý krát hanbila za to, že tu žijem. Lebo toľko tuposti, čo tu v posledných dňoch predvádzajú neuveriteľne hlúpe, vyslovene tupé a na svoju tuposť ešte aj hrdé a namyslené rusofóbne političky a politici, to asi nikde na svete nie je,“ napísala v krátkom statuse poriadne nahnevaná premiérova sestra Zuzana.



Matovičova sestra: Kedy sa Za ľudí premenuje na Proti ľuďom a zdravému rozumu?
Zablokovanie dovozu ruskej vakcíny Sputnik ministerkou Veronikou Remišovou skritizovala v statuse na sociálnej sieti aj premiérova sestra Zuzana Belicová. Za ľudí by sa podľa nej mala premenovať na Proti ľuďom a zdravému rozumu. Čítať ďalej
19 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik