Päť najväčších nezmyslov o sexe - tomu ani neuveríte
05 | 03 | 2021 I Marek Molnár

Len o máloktorej zábavke si toho ľudia toľko narozprávajú ako o sexe. Niektoré hlášky sú pravdivé, iné sú úplné nezmysly. Vybrali sme pre vás tie najhlúpejšie a zistili sme, ako to je v skutočnosti, píše portál Blesk.


 

Na veľkosti penisu nezáleží

Tak toto úplná pravda nie je. Aj keď mužský pohlavný úd naozaj nemusí byť extra obrovský, príliš malé rozmery nie sú ideálne. A to aj napriek tomu, že väčšina žien je dráždivá skôr klitoridálne. Obvyklá dĺžka penisu je asi deväť centimetrov a pri erekcii sa predlžuje až na 16 centimetrov. Obvod meria priemerne 12,23 cm. A čo na to ženy? Pre 21 percent z nich je dôležitá dĺžka, pre 32 percent objem penisu a celkovú veľkosť považuje za dôležité len jedno percento žien.

Keď má muž veľké nohy, má veľký aj penis

Toto tvrdenie je čiastočný nezmysel. Vedci totiž potvrdili, že gén nazývaný HOx má vplyv na vývoj prstov na nohách, ale aj na penis. Avšak ďalší vedecký dôkaz neexistuje. Štúdie, ktoré vzťah medzi veľkými nohami a penisom skúmali u desiatok mužov, podobnú priamu úmeru nepotvrdili. Výsledky boli totiž rôznorodé.

Päť vecí, ktoré nás pri sexe štvú! Čo všetko muži robia?
Áno, sú veci, ktoré sú pri sexe priam neznesiteľné. A jedinci, ktorí ich robia, sú postrachom spální. Ak sa dokonca stane, že sa nahromadí viac ako jedna, je na čase začať premýšľať, či si ho naozaj chcete nechať, píše portál... Čítať ďalej
02 | 03 | 2021 | Marek Molnár


Žena nemôže znásilniť muža

Na počudovanie môže. To z toho dôvodu, že aj keď sex muž so ženou nechce, jeho penis môže reagovať inak. Znásilniť muža je možné tiež análne nejakým predmetom. Podľa psychológov je však psychický dopad znásilnenia na mužov menej drastický ako na ženu.

Muži myslia na sex každých sedem sekúnd

Keby toto bola pravda, muži by nerobili nič iné. Rozhodne však na neho myslí častejšie ako ženy. Zároveň je však predstava, že muži majú v hlave len sex a nikdy nepovedia nie, mylná.

Vášnivý sex môže spôsobiť infarkt

To sa síce niekoľkokrát stalo, ale postihnutými boli chorí ľudia a úlohu zohrala aj náhoda. Inak je pravdepodobnosť, že dostanete infarkt pri sexe, asi jedna k miliónu. Námaha vyvinutá pri sexuálnom akte je porovnateľná s rýchlou chôdzou alebo chôdzou po schodoch. Ak teda nemáte problémy so srdcom, nemusíte mať obavy.

Ako často by ste mali mať sex v 20, 40 alebo 60 rokoch?
S vekom dozrievame v mnohých veciach, pričom postupne získavame skúsenosti, nadhľad a kľud. Skúsenosti v sexe sú tiež dôležité, ale s vekom, so všetkými povinnosťami a so zhoršovaním fyzičky sa znižuje frekvencia. Ako často je teda dobré mať sex -... Čítať ďalej
01 | 03 | 2021 | Marek Molnár