Blaha: Matovič je psychicky narušený jedinec úplne odtrhnutý od reality
05 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Súčasná politická situácia na Slovensku je úplne neprehľadná. A navyše veľmi zlá je najmä po stránke boja proti koronavírusu, čo si vo svojom statuse všíma aj poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha.


Slovensko si aj naďalej drží celosvetové prvenstvo v počte mŕtvych na počet obyvateľov, do toho doteraz najvážnejší spor vo vládnej koalícii od volieb. Čo sa to vlastne u nás deje? Poslanec Národnej rady Ľuboš Blaha, podľa ktorého je vláda v smrteľnej agónii, v tom má jasno, čo vyjadril aj na sociálnej sieti,
Premiér na testy vyhodil 140 miliónov, za čo mohol postaviť tri nové nemocnice

Igor Matovič podľa Blahu pochopil, že jeho dni sú zrátané, a tak zatiahol ručnú brzdu. „Ako úplný zbabelec prosíka koaličných partnerov, či by ho nevzali zase na milosť, ak vráti Sputnik späť do Ruska. Odrazu už na životoch ľudí nezáleží, keď mu ide o stoličku. Strápňuje sa nielen pred celým Slovenskom a celou Európskou úniou, ale už aj pred celým Ruskom,“ píše Blaha.

Poukazuje na to, že už nejde len o spor Matovič - Sulík, lebo proti Matovičovi sa postavili všetci traja koaliční partneri vrátane Sme rodina, ktorí svoj postup koordinujú. Blaha  upozorňuje aj na to, že OĽaNO sa postupne rozpadáva, pretože jeho poslanec Krošlák vyhlásil, že za ten chaos na Slovensku nemôže Covid-19, ale Matovič.

„Čaputová úplne na hulváta organizuje výmenu premiéra. Včera prijala rebelov zo SaS a Za ľudí, dnes rokovala s Eduardom Hegerom, ktorý sa skloňuje ako náhrada Matoviča,“ pridáva poslanec. „Je vcelku obvyklé, že psychicky narušení jedinci sú úplne odtrhnutí od reality. Platí to aj o Matovičovi. On si ide ďalej svoje. Dokonca nechal nakúpiť 35 miliónov AG testov, čo je 7-krát populácia Slovenska. On nás chce ušpajchlovať k smrti,“ dodáva Blaha. Tvrdí, že Matovič na to vyhodil 140 miliónov, za čo mohol postaviť tri nové nemocnice pre ľudí a tam ich liečiť alebo kúpiť tony ivermetínu.

Blaha: "Igor si hnusý, zákerný c.uj! Takto sa vyjadruje podpredseda vlády o premiérovi. Tlieskam"
Ľuboš Blaha si včera večer samozrejme nemohol odpustiť glosu uplynulého dňa. Obzvlášť, keď ten bol na udalosti mimoriadne bohatý. Vláda čelí kríze a možnej rekonštrukcii, minister Korčok musí ospravedlňovať premiéra za uražku Ukrajiny. "Číre... Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | Michal Filek

Keď náš poslanec dostáva inštrukcie od vlády iného štátu, už mal byť v putách

Blahovi prekáža aj to, že sa prednostne nechal zaočkovať predseda parlamentu Boris Kollár. „Namiesto toho, aby prenechal svoju vakcínu pre seniorov, on ešte využil posledné dni, kedy sa mohol ísť dať ako relatívne mladý chlap zaočkovať a šup, predbehol sa pred starčekov a starenky. Povedzte, existuje na svete väčší papaláš? A samozrejme, medzi poslancami, čo sa dali zaočkovať, je aj 29-ročná poslankyňa Za ľudí. Čo tam po tom, že 29-ročných obetí na Covid je na celej zemeguli ako šafranu, kým seniori zomierajú v stovkách denne. Čo tam po tom! Takto oni myslia na ľudí!“ hnevá sa Blaha na kolegov z koalície.



Opozičníka osobitne zaujal poslanec OĽaNO maďarskej národnosti Gyimesi, ktorý mal oficiálne rokovanie v Komárne s maďarským ministrom zahraničných vecí o našom zákone o štátnom občianstve. „Ak toto nie je vlastizrada, tak už potom nič. Zákon o štátnom občianstve je suverénna záležitosť Slovenskej republiky. Maďarských politikov do toho nič nie je. A keď nejaký poslanec dostáva inštrukcie od vlády iného štátu, tak už mal byť v putách - na to je paragraf a brutálna trestná sadzba,“ píše poriadne nahnevaný Blaha.

Podľa neho sa Slovensko dostalo do rozvratu. „Slovensko schytáva jednu ranu za druhou. Už to ukončite, vážení. Toto už dávno nie je len o Matovičovi. Toto je o celej vláde. Prestaňte ubližovať Slovensku a ukončite to trápenie,“ píše na záver Ľuboš Blaha.

„Keď ľudia vyjdú do ulíc, už ich nezastaví nič,“ varuje prezidentku Blaha
Poslanec Národnej rady za Smer-SD Ľuboš Blaha sa rozhodol cez svoj status na sociálnej sieti opäť zatlačiť na prezidentku, aby odvolala vládu Igora Matoviča. Ak tak nespraví, za stovky mŕtvych denne bude vraj zodpovedná ona. Čítať ďalej
03 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik