Belousovová: Sulík na zasadnutí vlády premiéra „priateľsky“ oslovoval ch.j!
05 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Anna Belousová sa stala už stabilnou kritičkou vlády a prezidentky. Príležitosť nevynechala ani pri hodnotení „vládnej krízy“, ktorú komentovala na sociálnej sieti.


Bývalá šéfka SNS si nevynechá žiadnu príležitosť na kritiku všetkého zlého, čo podľa nej robia politici z koalície, ale i samotná prezidentka.
Búrka v šerbli

„S prepáčením celá búrka v šerbli alebo skôr bitka o šerblík pod názvom koaličná kríza sa skončila skôr, ako sa poriadne začala,“ píše Belousovová. Nepáči sa jej, že prezidentka uviedla, že aj po prípadnej demisii Matoviča by zostavovaním novej vlády znovu poverila OĽANO a určite by neuvažovala o vymenúvaní úradníckej vlády. „A načo potom bol dobrý ten niekoľkodenný cirkus? Tie nočné rokovania, návštevy u prezidentky, šaškovanie pred médiami. To už fakt vládni predstavitelia nemajú čo robiť v čase, keď denne zomiera okolo 100 ľudí, pretože nedostanú zavčasu adekvátnu pomoc?!“ pýta sa.

Belousovová: Vystrájanie vlády mi pripomína Planétu opíc. Na ministroch nenechala jedinú nitku suchú
Expolitička Anna Belousovová je na sociálnej sieti pravidelnou kritičkou premiéra Matoviča a jeho kabinetu. Ako sama priznala, svoj návrat do veľkej politiky nevylučuje, no ani ho nevyhľadáva. Čítať ďalej
28 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik


„Matovič toho stihol asi najviac. Okrem pózovania na letisku pri vítaní Sputnika stihol uraziť nášho suseda Ukrajinu. Dať hlasovať na FB o tom, či má vrátiť Rusom Sputnik a spolu s ministrom zdravotníctva stihli aj ďalší megakšeft - nákup testov za 50 miliónov. Testy sú nanič. Ale to je detail,“ konštatuje.
Remišovej tuposť

„Remišová sa stihla zapísať do histórie zamyslením, že zrejme my sme Rusko pritlačili k registrácii Sputnika v EÚ a tým dodala svojej povestnej tuposti medzinárodný rozmer. Kollár sa stihol zaočkovať svojim obľúbeným papalášskym spôsobom - mimo poradia. Zostáva len veriť, že s ním nebol celý jeho hárem. A Sulík nám zo slov ministra Naďa názorne predviedol, čo je to tá nová kultúra v politike, keď na zasadnutí vlády premiéra priateľsky oslovoval ch.j,“ spomenula Belousovová prešľapy viacerých koaličných politikov.


Slovensko kolabuje a ľudia ďalej zomierajú kvôli ich tuposti a amorálnosti

Podľa bývalej šéfky SNS to bol skutočne „plodný“ týždeň. „Naši vládni politici si zrejme pri tom naťahovaní o šerblík, v ktorom je šesť miliárd eur na obnovu, nevšimli, že Slovensko kolabuje a ľudia ďalej zomierajú kvôli ich tuposti a amorálnosti. Ak to Remišová a Sulík mysleli s kritikou Matoviča naozaj vážne, majú stále ešte možnosť - stačí, aby mu parlament vyslovil nedôveru. Opozícia sa iste pridá. Tak sa veľmi rýchlo dozvieme, komu ide o Slovensko a komu o vlastný zadok!“ uzatvára Belousovová.

Belousovová: "Že náš premiér nie je normálny sme vedeli, ale už sa to začína šíriť svetom"
Premiér Matovič občas povie to, čím poriadne rozdráždi politikov na Slovensku, no tentokrát sa mu to podarilo aj tých na Ukrajine. A práve toto jeho faux pas si vo svojom statuse všimla aj Anna Belousovová. Čítať ďalej
04 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik