Belousovová: Rusi už majú tretiu vakcínu proti COVID-19 a aj ďalší liek
05 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Ťahanice okolo Sputniku ešte neutíchli a Anna Belouosovová v statuse na Facebooku poukazuje, že Rusi už majú tretiu vakcínu. Ba do boja s koronavírusm vyvinulo aj ďalší liek.


Ak sa niekto pustil do boja s COVID-19 s plnou silou a vážnosťou, tak je to Rusko, ktoré bude mať podľa expolitičky Anny Belousovovej zásadný podiel na víťazstve nad koronavírusom. Svoj názor na to zverejnila aj na sociálnej sieti.

„Po vakcínach EpiVakKorona a Sputnik V bola zaregistrovaná tretia vakcína - Kovi-vac, a na svete je ruský liek proti Covidu, ktorý likviduje vírus u nakazených ľudí. Liek dostal symbolický názov МИР -19,“ píše vo svojom statuse bývalá šéfka národniarov, podľa ktorej z Ruska znovu prichádza nádej pre svet, že získame naspäť svoje životy. „Zatiaľ čo západ vyťahuje zbrane studenej vojny a chce otočiť koleso času do minulosti, Rusko ponúka inú cestu. Cestu spolupráce a pomoci, cestu mieru. Je na nás, ktorú si vyberieme, končí svoj status Anna Belousovová.



Belousovová: My všetci sme dotlačili Matoviča urobiť prvý krát po roku niečo prospešné
Dovoz ruskej vakcíny Sputnik V na Slovensko potešil aj expolitičku Annu Belousovovú. V statuse na sociálnej sieti to označila za víťazstvo ľudí, ktorí k jej nákupu premiéra doslova dotlačili. Čítať ďalej
02 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik ml