Sulík chce vraj rokovať aj s inými „hráčmi“. „Kto to je? Ambasáda USA?" pýta sa Zuzana Belicová
03 | 03 | 2021 I Aneta Leitmanová

Sestru premiéra Igora Matoviča prekvapilo tajomné vyhlásenie Richarda Sulíka, ktorý povedal, že by  sa „radi stretli aj s prezidentkou, ktorá má určite do takýchto vecí čo povedať, ale aj s inými... nazvem ich, hráčmi.“ Belicová sa pýta, kto tí hráči, ktorí evidentne majú čo povedať k vládnutiu v našej krajine, sú.


Šipoš: "Nulový majetok Matoviča a neochota ukázať majetok manželky sú svetovou raritou"
"Brzdou v protikorupčnom boji je neplnenie sľubov o vyššej politickej kultúre či návrh zníženia transparentnosti zadávania verejných zákaziek. " Uviedol to riaditeľ Transparency International Slovensko (TIS) Gabriel Šípoš. Čítať ďalej
03 | 03 | 2021 | Ivan Brožík


Zuzana Belicová začína svoj status na sociálnej sieti dlhým vyhlásením lídra strany SaS. Ten povedal: ,,Na včerajšom mimoriadnom zasadnutí republikovej rady SaS sme sa vážne bavili o rekonštrukcii vlády. Najprv to však chceme prebrať v rôznych kruhoch. Chceme sa stretnúť s Borisom Kollárom, predsedom hnutia Sme rodina, samozrejme so stranou Za ľudí, ale taktiež by sme sa v tejto veci radi stretli aj s prezidentkou, ktoré má určite do takýchto vecí čo povedať, ale aj s inými... nazvem ich, hráčmi," uviedol Sulík.

Následne kladie sestra premiéra otázky. „A to kto sú tí “hráči” pani prezidentky, ktorí sa starajú do vládnutia na Slovensku, pán Sulík? Nikým nevolená Americká ambasáda alebo aj vo voľbách neúspešná jej materská strana Progresívne Slovensko?“ nedáva si pred ústa servítku.