Pre elity je súčasný stav biznis a zlatá baňa, myslí si europoslanec Uhrík
01 | 03 | 2021 I sefredaktor




Biznis okolo korony nabral podľa europoslanca Milana Uhríka obludné rozmery. "Farmaceutické korporácie a jedinci nacicnutí na vládne "proti-covidové" kšefty sa kúpu v peniazoch," napísal v statuse na FB.




Uzavreli sa do kruhu, konštatuje europoslanec. Vláda - núdzový stav - nákup testov - strašné výsledky - opäť núdzový stav - opäť nákupy, atď. Tento stav je chorý.



Nezdravý systém





Ak dostane nemocnica za smrť covid pacienta napr. 2000 eur, pokračuje, a za smrť na infarkt 80 eur, tak hádajte, na čo budú všetci umierať? Netvrdím, že s Covidom ľudia nezomierajú. "Tvrdím, že systém je nastavený nezdravo a už príliš mnoho ľudí a inštitúcií motivuje, aby krízu sami udržiavali alebo zhoršovali," zdôrazňuje Uhrík.




Sme svedkami tak bizarných scén, konštatuje europoslanec, že nemocnice nevedia nájsť pacientov, ktorých majú podľa papiera hospitalizovaných na Covid, alebo že na jednej ulici sa otvoria aj 4 MOM-ky, lebo je to úžasný kšeft.




Bojovať proti epidémii tým, že myslí si Uhrík, okolo toho vytvoria mega lukratívny kšeft, je ako keby chceli bojovať proti kriminalite tým, že policajtom zvýšia odmeny za každú vybranú pokutu. Zákonite to skončí len ako šikana ľudí.





Podobne je to aj s farmaceutickými firmami, pokračuje. Nielenže je naivné dúfať, že zbrojárskym firmám ide o mier a farmaceutickým firmám o zdravie. Pri takýchto gigantických miliardách je na mieste otázka či im už nejde aj o presný opak. "Veď načo liečiť ľudí lacným Ivermektínom, keď môžeme každý rok očkovať celý svet za stovky miliárd dolárov?!" podčiarkuje europoslanec.








Biznis s krízou musí skončiť! EÚ aj vláda musí prestať počúvať a poslúchať "odborníkov" a obchodníkov z farmaceutických korporácií a začať počúvať lekárov, ktorým ide skutočne o zdravie ľudí, a ktorí sa ani teraz neboja ísť proti prúdu Takí ľudia existujú, len sú súčasným systémom udupávaní do zeme," zdôrazňuje europoslanec.




"Toho však tie súčasné poslušné "elity" nebudú nikdy schopné. Je to pre nich zlatá baňa. Vedia, že oni vládnuť už nikdy nebudú, a tak si chcú nahrabať, čo sa dá. Čím skôr skončia, tým lepšie pre Slovensko," uzatvára M.Uhrík