Poslankyňa Tabak na dovolenke v Emirátoch: Tuhý Tabak! komentuje Belousovová
01 | 03 | 2021 I sefredaktor
Anna Belousovovú zaujala správa, že poslankyňa z klubu OĽaNO Romana Tabak dovolenkuje s rodinou v Spojených arabských emirátoch. "Tak toto je už fakt tuhý tabak!" napísala na sociálnej sietibývalá politička.


Ďalšia obyčajná parlamentná hviezda zo stajne obyčajných papalášov, konštatuje Belousovová,  si musela ísť oddýchnuť na dovolenku do Dubaja. Oni si z nás naozaj robia dobrý deň.


Z čoho asi je taká vyčerpaná? pokračuje bývalá poslankyňa Z toho sedenia v parlamente, kde funguje ako tlačítko na diaľkové ovládanie?! Čo v tom Dubaji nejako špeciálne liečia otlaky na zadku a ukazováku?


Toto papalášske správanie poslancov má tri účinky, vyratúva Belusovová:

1, vzbudzuje pochybnosti a nedôveru, či tá situácia je naozaj taká vážna, keď sa papaláši, ktorí sa majú veľmi radi a určite by si nechceli ublížiť, odvážia dovolenkovať v zahraničí

2, je to napľutie do očí všetkým skutočne obyčajným ľuďom, ktorí už skoro rok musia znášať následky neschopnosti vládnej koalície.

3, pani poslankyňa znovu potvrdila , že patrí k pevnému intelektuálnemu jadru klubu poslancov OĽANO a "tabak" sa asi stane jednotkou ľudskej hlúposti.


"A to ešte majú šťastie, že po ich pokusoch na ľuďoch, ostali nažive," uzatvára A.Belousovová.