Fabušová sa predsa len obrátila na políciu. Preverujú jej napadnutie
27 | 02 | 2021 I Diana Zaťková

Pred pár mesiacmi snáď takmer nikto ani netušil, kto to je Miroslava Fabušová. Tejto bývalej finalistke Miss a priateľke multiotecka Kollára sa však život obrátil naruby koncom októbra minulého roku. A povedzme si na rovinu, kopí sa jej jeden problém za druhým. Témou sa zaoberá denník SME.


V októbri Fabušovú viezol v čase zákazu vychádzania v služobnej limuzíne predseda parlamentu a šéf Sme rodina Boris Kollár. Auto havarovalo a obaja skončili v nemocnici. Fabušová mala zlomený stavec aj viacero rebier.

V polovici februára Fabušová zverejnila na instagrame svoju fotografiu s veľkou modrinou pod okom.  Novinárom povedala, že ju pri jej byte napadol neznámy muž. Pôvodne sa na políciu nechcela obrátiť, ale časy sa menia.

Fabušová si to rozmyslela a na polícii opísala, ako ju útočník chytil za vlasy a dostala údery do tváre a kopanec. Polícia preveruje údajný útok na vizážistku Miroslavu Fabušovú neďaleko jej bytu.

Prečo Krajčí zostáva ministrom?
Tlak na odchod ministra zdravotníctva v posledné dni zosilnel, jeho odchod si želá SaS aj Za ľudí a o rekonštrukcii vlády sa vravelo aj v Prezidentskom paláci. Vďaka čomu to minister zatiaľ ustál? Témou sa zaoberá Denník N. Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Diana Zaťková


"Približne o siedmej večer som išla vyniesť smeti a tam už niekto čakal,“ povedala pre Nový Čas. Stalo sa to podľa denníka 12. februára. Páchateľovi vraj Fabušová do tváre nevidela.



Fabušová vtedy naznačovala, že sa nechystá obrátiť na políciu. "A na koho mám podať trestné oznámenie. Veď aj tak nič nezistia,“ hovorila. Polícia však potvrdila, že prípad preveruje. Policajti zo Senca po zverejnení informácií na sociálnych sieťach a po článkoch v médiách Fabušovú kontaktovali.






 

Kolíková je výsmechom právneho štátu. Odrazu chce prísnejšie pravidlá na zmeny v Ústave SR
Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková a predseda Ústavného súdu Ivan Fiačan sa zhodli, že pravidlá na zmenu Ústavy by mali byť prísnejšie. Píše vo svojej správe Via Iuris. Čítať ďalej
26 | 02 | 2021 | Imrich Kovačič


"Na základe poučenia policajtov poškodená žena podala trestné oznámenie,“ informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Podozrenie z ublíženia na zdraví stále preverujú, povedala.

O týždeň neskôr, podvečer v nedeľu 21. februára, polícia prichytila Fabušovú, ako v obci Rovinka pri Bratislave šoférovala pod vplyvom alkoholu. V dychu jej namerali 1,33 promile. Prokurátor v pondelok podal obžalobu. V utorok bratislavský súd v zrýchlenom konaní rozhodol, že Fabušová dostane pol roka väzenia podmienečne s odkladom na 18 mesiacov. Rok a pol nemôže šoférovať.

Vladimár Palko: V počte mŕtvych sme už predbehli Švédsko
Bývalý minister vnútra SR, Vladimír Palko, je aj profesorom matematiky. K dátam má preto blízko a často prináša svoje analýzy. „Dnes sa stalo to, čo som predpovedal pred pár dňami. Od začiatku pandémie koronavírusu máme už na milión obyvateľov viac... Čítať ďalej
27 | 02 | 2021 | Petra Demková