Trestaní za neschopnosť tejto vlády sme my, občania, hnevá sa Belousovová
26 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Ruská vakcína Sputnik V stále zamestnáva našich politikov, a to aj bývalých. Jedným z nich je expredsedníčka SNS Anna Belousovová, ktorá svoj názor na ňu, ale aj na núdzový stav, vyjadrila v statuse na sociálnej sieti.


Parlament od včera rokuje o predĺžení núdzového stavu, ktorý u nás v nedeľu končí. Koalícia by ho rade predĺžila, opozícia naopak, zrušila. Do toho ešte aj dovoz zatiaľ neschválenej ruskej vakcíny Sputnik V a ľudia majú opäť v hlavách guláš. Nespokojnosť s oboma týmito problémami vyslovila v statuse aj Anna Belousovová.
Je veľmi pohodlné vládnuť v núdzovom stave pričom ľudia umierajú v tisíckach

Verejnosť sa dozvedela, že núdzový stav by mal byť na Slovensku dovtedy, kým nebude zaočkovanej  60 až 83 % populácie, pričom vakcín je na trhu v súčasnosti žalostne málo. I preto bola u nás na týždeň pozastavená vakcinácia a očkujú sa len tí, ktorí potrebujú druhú dávku či seniori. To zdvihlo zo stoličky aj Annu Belousovovú.

„A to už ani nehovorím o tom, že k týmto vakcínam veľká časť obyvateľstva nemá dôveru. Na druhej strane, nie malá časť populácie by sa chcela dať zaočkovať ruskou vakcínou Sputnik V,“ píše expolitička, podľa ktorej robí vláda všetko pre to, aby na Slovensku Sputnik nebol k dispozícii.

„Inak povedané, percento zaočkovaných má v rukách vláda (ľudia to nijako nemôžu ovplyvniť), ale tresty v podobe opakovaného predlžovania núdzového stavu budeme znášať my! Čiže sme a budeme trestaní vládou za jej chyby a neschopnosť. Tomu sa hovorí spravodlivosť podľa Matoviča,“ hnevá sa Belousovová.



Niekomu je podľa nej veľmi pohodlné vládnuť v núdzovom stave a vôbec ho netrápi, že Slovensko krváca a ľudia umierajú v tisíckach.

„Vymýšľať dôvody prečo sa Sputnik nedá doviesť a otravovať verejnosť svojimi hlúpymi koaličnými hádkami v čase keď nám naozaj ide o krk je podľa mňa vrchom nezodpovednosti a amorálnosti. Kolektívna vina nezbavuje zodpovednosti jednotlivcov. A to sa týka nielen členov vlády, ale aj koaličných poslancov,“ píše na záver svojho statusu expolitička.

Za všetko, čo napácha, musí skončiť Matovič pred súdom, tvrdí Belousovová
Igor Matovič musí skončiť pred súdom za všetko, čo napácha. Uviedla to v statuse na sociálnej sieti bývalá predsedníčka SNS Anna Belousovová Čítať ďalej
23 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik