Má Fico vážny vzťah s mladou brunetkou? Vo voľnom čase toho stíha naozaj veľa!
25 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Bývalý predseda vlády toho stíha naozaj neúrekom! Šéf Smeru Robert Fico má plné ruky práce s organizovaním petície za predčasné voľby, bojom proti vládnym nariadeniam, ranným športovaním. A stíha aj stretnutia s mladou brunetkou, píše Pluska.


Robert Fico je športovými aktivitami dobre známy, najmä futbalovými. Kvôli zraneniu achilovky však teraz najčastejšie behá. Fotograf Plusky ho prichytil pri rannom behaní na hrádzi Dunaja. Ako sám priznal, je to jeho obľúbené miesto na behanie. Športové aktivity predsedu potvrdil aj hovorca Smeru. „V kondícii sa udržuje denne. Najčastejšie behá alebo prevádzkuje chôdzu s činkami. Okrem toho pláva a vesluje,“ uviedol Ján Mažgút. Pred pol ôsmou ráno mal poctivo odbehané a nasadol do auta na parkovisku, kde ho už čakal osobný šofér.

Fico však stíha aj stretnutia s pôvabnou Katarínou Szalayovou, ktorá je čakateľkou na prokuratúre. Verejnosť ich viackrát pristihla pri tom, ako spolu trávia voľný čas. Napríklad v lete v kaštieli vo Vinosadoch, v bratislavskom hoteli Double Tree či pred niekoľkými mesiacmi v reštaurácii, v ktorej mal predseda Hlasu Peter Pellegrini narodeninovú oslavu, čo bola údajne len náhoda.

Najnovšie bol Fico so Szalayovou prichytení v jednej z luxusných bratislavských bytoviek. Nehnuteľnosť má patriť poslancovi Smeru Dušanovi Muňkovi. Nebolo by žiadnym prekvapením, keby vyšlo najavo, že má líder Smeru s mladou brunetkou vážny vzťah.

Lipšicov konflikt záujmov: Ficovo trestné oznámenie naňho a Krajniaka musí riešiť Krajská prokuratúra
Bývalý premiér Robert Fico (Smer-SD) podal trestné oznámenie na Daniela Lipšica i ministra práce Milana Krajniaka (Sme rodina) za pomoc ministerstva pri získaní bezpečnostnej previerky pred voľbami špciálneho prokurátora. Prípad dostala Krajská... Čítať ďalej
24 | 02 | 2021 | Timotej Dudka