Za juhoafrickú mutáciu vážne "vďaka"! Aj tieto celebrity boli na Zanzibare
24 | 02 | 2021 I Timotej Dudka

Lekári majú plné ruky práce s nákazlivejšou britskou verziou koronavírusu. A do toho sa k nám dostala aj mutácia z Afriky vrátane pstrovu Zanzibar. Tam rady lietajú i slovenské a české hviezdy, píše portál Aha!.


Ostrov v Indickom oceáne teraz býva častou destináciou tých, ktorí si more nevedia odpustiť ani v komplikovanej dobe. Lenže tým sa nám sem dostávajú aj mutácie koronavírusu, ktoré práve na Slovensku vôbec nepotrebujeme. Pritom je juhoafrická mutácia rovnako nákazlivá ako tá britská, navyše ju nezastavia ani protilátky po už prekonanom koronavíruse.

Na Zanzibare pritom poslednou dobou trávilo dovolenku mnoho známych Čechov i Slovákov. Boli tu napríklad Zuzana Plačková, Dara Rolins, Dagmar Havlová či Nela Boudová. A aj keď sa hovorí, praj a bude ti dopriané, dúfajme len, že dodržali všetky odporúčané aj nariadené opatrenia!

Luxusná dovolenka Plačkovej v Keni: Koľko stojí ubytovanie medzi žirafami?
Bezhlavé rozhadzovanie peňazí má influencerka a samozvaná kráľovná Instagramu Zuzana Plačková (29) v krvi. Začiatok roka 2021 trávi na dovolenke v Afrike, z rajského Zanzibaru sa pred niekoľkými dňami navyše premiestnila do divokej Kene. Čo tam?... Čítať ďalej
28 | 01 | 2021 | Timotej Dudka