Robíte tiež tieto chyby pri sexe? Poradíme vám, ako to napraviť!
24 | 02 | 2021 I Marek Molnár

Ešte stále existuje veľa žien, ktoré si sex úplne nedokážu užiť a možno si ani neuvedomujú, prečo to tak je. Sex prežívame trošku inak než muži, aj keď to tiež neplatí pre všetkých, píše portál Blesk.


Veľa záleží na tom, ako sa práve cítime, ako sme boli vychované, aký prístup máme k sexu a čo pre nás znamená. Mnoho z nás sa nechá ovplyvniť vlastným vzhľadom a tým, ako nás údajne posudzujú iní. Schválne - posúďte samy, či sa v týchto situáciách nespoznávate.

Stereotyp v opakovaní toho, čo chcete

"Povedala som mu toľkokrát, ako to mám rada, a on si to stále nepamätá," tak by mohla znieť veta, z ktorej je táto situácia úplne jasná. Muži občas počas sexu nevnímajú dostatočne. Hoci niečo neustále opakujete, neznamená to, že si to bude nabudúce pamätať.

Ako to napraviť:

Pokiaľ máte doma práve takého jedinca, potom sa musíte obrniť trpezlivosťou a aj naďalej sa v týchto situáciách ozývať. Opakovanie je matka múdrosti a raz na to snáď musí prísť. Ak nie, je možné, že ho jednoducho vzrušuje, keď mu dávate inštrukcie.

Sex v sprche: Máme pre vás pár tipov, aby ste si ho užili
Je fakt, že sex v sprche je oveľa náročnejšia disciplína, než by sa mohlo zdať z romantických komédií alebo pornofilmov, avšak my tu máme pre vás pár tipov, aby ste to zvládli aj vy, píše portál Blesk. Čítať ďalej
21 | 02 | 2021 | Marek Molnár


Strach z nedokonalosti

Mnoho z nás sa snaží o to, byť tou najlepšou milenkou, akú kedy mal.  Ale ako vieme, kto sa moc snaží, môže nakoniec skôr výslednému efektu ublížiť. Neistota v tom, ako ho najlepšie orálne uspokojiť alebo kde sa ho dotýkať, aby sa mu to páčilo, môže byť ďalším z dôvodov, prečo si to v posteli neskôr neužívame. Je to ako v škole pri skúške.

Ako to napraviť:

Stačí si sex užívať a užívať si to, keď robíte partnerovi dobre. Ak uvidí, že vás to baví, že zbožňujete každú časť jeho tela a dávate to jasne najavo, bude to absolútne dostačujúce. Dôležité teda je byť pre sex s ním dostatočne zapálená, ak tápate, tak sa jednoducho spýtajte, čo mu robí dobre, a máte vyhrané.

Sex so staršou ženou! Muži priznali, prečo je to lepšie ako s mladšou!
Máte štyridsať či päťdesiat a prejavuje o vás záujem muž, ktorý je o dosť mladší? Možno budete prekvapená, ale nie je to nič neobvyklé, píše portál Blesk. Čítať ďalej
20 | 02 | 2021 | Marek Molnár


Nedostatočné dotyky

Mnoho mužov miluje, keď ženy idú priamo na vec a dotykmi dajú jasne najavo, po čom práve najviac túži. Je v tom vášeň a pud, ktorý ich vzrušuje. My ženy máme radšej, keď nás muži hladia a bozkávajú po celom tele, pričom k intímnym partiám dôjdu až nakoniec. Najväčšou chybou, ktorú robia muži i ženy, je to, že sa jeden druhého dotýkajú iba tak, ako to majú radi oni sami. Muži majú tiež oveľa radšej silnejšie podnety.  Mnohokrát sa sťažujú, že sa ich partnerka nedotýka na prirodzení sama, že na to musí byť vyzvaná.

Ako to napraviť:

Nabudúce, až príde na vec, tak neváhajte a ukážte mu, že viete byť poriadna dračica. Nebojte sa použiť trochu sily, je to predsa len chlap, ktorý niečo vydrží. Skočte na neho, objímte ho pevne stehnami a vášnivo ho bozkávajte.

Mali ste sex s iným? Toto sú pravidlá, ktoré vám pomôžu udržať vzťah
Nevera vo vzťahu je v dnešnej dobe bohužiaľ na dennom poriadku. Nemôžeme všetko hádzať len na mužov, pretože ani my ženy v tomto smere nie sme nevinné. Keď sa spýtate svojich kamarátok, ktorá z nich aspoň raz v živote podviedla svojho partnera,... Čítať ďalej
19 | 02 | 2021 | Marek Molnár