Prečo Ivermectin ÁNO? Vysvetlenie ponúka analytik Juraj Mesík
24 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

V súčasnosti je azda najžiadanejším v boji s COVID-19 liek Ivermectin. Jeho propagátorom je aj ekologický aktivista a analytik globálnych rizík Juraj Mesík.  Vo svojom najnovšom statuse ponúka ľuďom naozaj zaujímavú informáciu.


O Ivermectine sa toto síce už popísalo veľa. Verejnosť však stále nepozná odpovede na rozličné otázky. Komplexné odpovede na ne sa pokúsili dať doktori Pierre Kory a Paul Marik  z Aliancia FLCCC (Front Line COVID-19 Critical Care Alliance - Protokoly o prevencii a liečbe pre COVID-19). Odpovedali na najbežnejšie otázky aké ľudia mali. Materiál s otázkami aj ich odpoveďami ponúka Juraj Mesík vo svojom statuse na sociálnej sieti. Ak máte záujem, odpovede si prečítate aj TU.
Lekári identifikovali aj hlboké antivírusové a protizápalové vlastnosti Ivermectínu

Ivermectín od svojho vývoja pred 40 rokmi už preukázal svoju schopnosť mať historické dopady na globálne zdravie, pretože viedol k eradikácii „pandémie“ parazitárnych chorôb na viacerých kontinentoch. Tieto vplyvy udelili objaviteľom Ivermectínu Nobelovu cenu za medicínu za rok 2015. V poslednej dobe boli identifikované aj hlboké antivírusové a protizápalové vlastnosti Ivermectínu. Pri COVID-19 konkrétne štúdie ukazujú, že jednou z jeho niekoľkých antivírusových vlastností je to, že sa silne viaže na spike proteín a bráni vírusu vstúpiť do bunky. Tieto účinky, spolu s mnohonásobnými schopnosťami kontroly zápalu, vysvetľujú výrazne pozitívne výsledky skúšok, ktoré už boli hlásené, a upravujú hladinu ivermektínu na opätovné dosiahnutie podobných historických účinkov prostredníctvom eliminácie COVID-19.



Na COVID-19 Remdesivir alebo Ivermectin? Mudr. Piják a Mesík v tom majú jasno
Odborník na chronické vírusové hepatitídy, či autoimunitné choroby pečene, MUDr. Michal Piják koncom minulého týždňa na Facebooku podporil vedca Juraja Mesíka, ktorý dlhodobo kritizuje rezort zdravotníctva za pomalé aktualizácie štandardov liečby... Čítať ďalej
25 | 01 | 2021 | Gabriel Matta