Mali ste sex s iným? Toto sú pravidlá, ktoré vám pomôžu udržať vzťah
19 | 02 | 2021 I Marek Molnár

Nevera vo vzťahu je v dnešnej dobe bohužiaľ na dennom poriadku. Nemôžeme všetko hádzať len na mužov, pretože ani my ženy v tomto smere nie sme nevinné. Keď sa spýtate svojich kamarátok, ktorá z nich aspoň raz v živote podviedla svojho partnera, možno sa budete diviť, koľko ich zdvihne ruku, píše portál Blesk.


Nevera má vždy rôzne opodstatnenie, ale väčšinou vás bude po nej trápiť svedomie. Teraz sa naskytla otázka, čo s tým. Ak nechcete o svoj trvalý vzťah prísť, môžete sa držať aj starého dobrého hesla: "zapierať, zapierať a zapierať." Ak chcete udržať manželstvo alebo svojho partnera pri sebe, potom si dobre zapamätajte tieto rady.

Zamyslite sa, prečo

V prvom rade by ste sa mali zamyslieť nad tým, prečo ste vlastne svojho partnera podviedla. Bol to jednorazový omyl v opitosti na večierku? Alebo išlo o premyslenú a dlhšie trvajúce neveru? V takom prípade je možné, že ste u milenca hľadala niečo, čo vám vo vzťahu chýba. Ak problém dokážete odhaliť a pomenovať, je dosť možné, že ho zvládnete zo vzťahu odstrániť.

Priznanie žien: Malý penis a zlý sex je pre nás dôvod k rozchodu
Vzťah medzi mužom a ženou sa zakladá na niekoľkých základných pilieroch, tie sa však tiež menia podľa toho, aký majú daní jedinci rebríček hodnôt. Mohlo by sa zdať, že dobrý sex s partnerom neznamená toľko ako spoľahlivosť a skvelý charakter. Niečo... Čítať ďalej
16 | 02 | 2021 | Marek Molnár


Budujte dôveru

Partnerova dôvera vo vás utrpela obrovské trhliny a bude nejaký čas trvať, než sa rany zahoja. Na druhú stranu sa rozhodol, že dá vášmu vzťahu šancu, čo znamená, že na zlepšení chce pracovať. Snažte sa preto dodržiavať všetko, čo ste sľúbila, komunikovať s ním na rovinu a nedávať mu žiadne zámienky na to, aby začal byť podozrievavý.

Nastavte si pravidlá

Je jasné, že situácia si žiada prehodnotenie vášho vzťahu aj dôkladný rozhovor. Ak spolu chcete aj naďalej zostať, mali by ste si stanoviť pravidlá toho, ako bude váš vzťah do budúcna vyzerať a ako sa vaše správanie oproti minulosti zmení. Ak máte pocit, že vernosť nie je vašou silnou stránkou, možno je na čase to partnerovi naznačiť.

Veľký manuál lásky: Buďte spolu šťastní celý život!
Podľa akého manuálu by sme sa mali správať, aby nám vzťah vydržal celý život? Žiaden zaručený neexistuje. Napriek tomu sú určité pravidlá, ktorými môžeme veľa ovplyvniť. A vďaka nim si možno krásny vzťah udržať dlhé roky, píše portál... Čítať ďalej
15 | 02 | 2021 | Marek Molnár


Pracujte na sebe

Nevera môže byť okrem iného následkom toho, že ste vo vzťahu dlhodobo pociťovala nedostatok citov. Začnite si s partnerom navzájom znovu dávať najavo svoju lásku. Hovorte spolu a počúvajte sa. Venujte si pozornosť a starajte sa o seba. A hlavne za každú cenu úprimní, aby ste sa v budúcnosti podobným vzťahovým problémom vyhli.

Nenechajte sa zhadzovať

Dôležité je, aby váš partner bol schopný vašu neveru spracovať, odpustiť a zabudnúť. Ak síce pristúpi na pokračovanie vo vzťahu, ale bude vám vaše pochybenia predhadzovať pri každej príležitosti, začne byť nedôverčivý a bude vašu neveru brať ako zbraň pri každom ďalšom spore, treba s tým niečo urobiť. Áno, vy ste tá, ktorá zlyhala, neznamená to však, že s týmto znakom musíte žiť celý život a nechať si od partnera všetko páčiť. Ak sa situácia časom nevyrieši, asi je na mieste premýšľať o rozchode.

Bolí vás sex? Tieto nežné polohy sú presne pre vás!
Sex prináša veľa nádherných pocitov, ale pre niektoré ženy môže mať úplne opačný efekt. Bolesť pri sexe môže byť spôsobená najrôznejšími príčinami, píše portál Blesk. Čítať ďalej
11 | 02 | 2021 | editor01hd