Doktor Bukovský: "Chaos vlády priviedol do chaosu celú spoločnosť, bezcitnosť musí prestať" (video)
18 | 02 | 2021 I Ivan Brožík

Lekár Igor Bukovský prichádza s emotívnym príhovorom, ktorý by, ak by sme sa nad ním zamysleli, mohol byť prielom v chaotickom, bezcitnom a zúfalom stave našej spoločnosti a jej spravovania.


"Naozaj by ste podporovali LOCKDOWN, ak by ste vy prišli o prácu a živobytie?" Pýta sa doktor Bukovský vo svojom statuse na sociálnej sieti.

"Chaos vlády viedol k chaosu v spoločnosti. Konflikt zbabelosti a statočnosti, konflikt „my“ a „vy“ sa preniesol medzi nás v takej sile, akú sme doteraz nepoznali." Tvrdí v úvode k nasledujúcemu videopríhovoru doktor Bukovský.

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR2UuNM42_sAcODapwMMvqsl5sKPc8P31zsMFJT_RBYOXuJPH_PdOGlCffs&v=p8Alvz3nMMs&feature=youtu.be

"Každý človek, ktorý v bezpečí svojho príjmu alebo spoločenského statusu dokáže znášať lockdown celej spoločnosti by mal otvoriť svoje oči, aby uvidel širšie súvislosti a otvoriť aj svoje srdce, aby uvidel utrpenie a zničené životy ľudí, ktorí nemali možnosť prežiť doterajšie opatrenia bez straty zamestnania, príjmu, rodiny, zázemia, slobody ducha a pod." Končí status populárny lekár.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/02/08/skutecnym-premierem-slovenske-republiky-je-igor-bukovsky/