Blaha o spravodlivosti na Slovensku: "Jedného kajúcnika vozia na výsluch z dubajských pláží, iného nechajú zomrieť v cele"
18 | 02 | 2021 I Ivan Brožík

Ako vyzerá podľa poslanca NR SR "Matovičova spravodlivosť" v praxi? "Zločinec Makó sa priznal k ťažkým podvodom. A preto je dnes na slobode, plieska sa o vlny v Dubaji, užíva si more a piesok, užíva si pohodu. Milana Lučanského, ktorý nič nespáchal, neposlali do Dubaja na slniečko, ale strčili ho na samotku. Aj s papučou, o ktorú sa mohol potknúť... "


"Keď treba, aby si zase kajúcnik na niekoho niečo povymýšľal, tak ho prevezú súkromným lietadlom na vojenské letisko Kuchyňa. Šampanské, kaviár, eňoňuňo. A odtiaľ, korona-nekorona, šup za vyšetrovateľom. Niekomu je sveta žiť." Zverejnil vo svojom statuse na sociálnej sieti zaujímavú informáciu Ľuboš Blaha.

Blaha: Ľudia neumierajú kvôli Covidu, ľudia umierajú kvôli Matovičovi!
Rúška sú povinné prakticky v celej Európe a za ich nenosenie sú aj u nás pokuty. Poslanec Ľuboš Blaha preto ostro skritizoval premiéra Igora Matoviča za to, že na tlačovke premiérov V4 bol bez rúška. Čítať ďalej
18 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik


Reprofoto FB (@Ľuboš Blaha)


"Len na pripomenutie: Milana Lučanského, ktorý nič nespáchal, neposlali do Dubaja na slniečko, ale strčili ho na samotku. Aj s papučou, o ktorú sa mohol potknúť... Takto sa správajú k hrdinom. Ale k zločincom, ktorí sa priznajú k zločinom - len preto, že sú ochotní povymýšľať si čokoľvek na kohokoľvek a hlavne, ak to má nejaké prepojenie s bývalou vládou - k takým sa treba správať ako babička k trojročnej vnučke. Maznať, hladiť a láskať. Ach, Lajó." Porovnáva Blaha a pokračuje:

"Takto funguje urválkovská spravodlivosť. A teraz ešte poďme predstierať, že pod taktovkou Daniela Lipšica to bude úplne nepolitické a nestranné. Kto by neveril. Generál Lučanský je mŕtvy. Böhm je mŕtvy. Makó sa rehlí celému Slovensku z Dubaja. A Matovič sa vyhráža opozícii, že ju bude zatvárať. Ja len, že aj Burkine Faso to miestni diktátori robia civilizovanejšie." Nešetrí poslanec kritikou.

"A keď si na výsluch predvolajú Roberta Fica, čírou náhodičkou tam stojí desiatka korporátnych novinárov s kamerami a bzúkajú okolo neho ako čmeliaky. Takto funguje NAKA - ani Tlačová agentúra Slovenskej republiky neinformuje novinárov tak efektívne, ako naša drahá polícia, gratulujeme. Aj vás oblieva ten pocit nekonečne dôvery k našim orgánom činným v trestnom konaní, keď vidíte, že takto veselo spolupracujú s redakciami oligarchických novín?"

Blaha: "Pani prezidentka, ste rovnako zodpovedná, ako Matovič. Kolaborujete s ním dnes a denne!"
"Včera si prezidentka Čaputová hodku pokecala s vedcami a má odrobené - už pre ľudí zase mesiac ani nepohne prstom a ďalej bude veselo slúžiť Matovičovej vláde." Píše v najnovšom statuse na facebooku Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
17 | 02 | 2021 | Michal Filek


"Mne to hrozne pripomína 50.roky, vám nie? Propagandistická tlač, ktorá klame. Monstrprocesy a Urválkovia. Vláda sa vyhráža opozícii. "Kajúcnici" záhadne umierajú. A už máme aj prvé obete politických čistiek - a mne je osobitne ľúto, čo spáchali na generálovi Lučanskom. Je pre mňa cťou, že som dostal novú knižku Gusta Murína Smrť generála Lučanského in memoriam od autora aj s venovaním. Tam sa skrýva pravda - nie v mafiánskych médiách. A ešte väčšou cťou mi je, že poslednú kapitolu knižky tvorí mojich 50 otázok, ktoré vláda nevie vysvetliť v prípade smrti tohto hrdinu."

Ľuboš Blaha končí svoj status konštatovaním: "Zločinci sa nám smejú do tváre a hrdinovia umierajú. Takto funguje Matovičova "spravodlivosť". Ale ľudia napriek mediálnemu výplachu mozgov stále vedia posúdiť, čo je dobro a čo je zlo. Milan Lučanský, ktorý zlikvidoval mafiu na Slovensku, bol dobro. A Igor Matovič, ktorý mafiu nechal ovládnuť vládu, je zlo. Už to bude trvať len chvíľu a zlo skončí tak, ako si zaslúži..."

Blaha: V prípade Lučanského vedia provládne média šliapať po jeho pamiatke, no v prípade Böhma sú záhadne ticho
16 | 02 | 2021 | sefredaktor