Matovičovi a spol. nejde o ľudí, o životy a zdravie, ale iba o seba, tvrdí Belousovová
07 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Situácia s koronavírusom na Slovensku je jedna z najhorších v Európe. Všimla si to aj bývalá šéfka SNS Anna Belousovová, ktorá za to statuse na Facebooku viní premiéra Igora Matoviča a jeho vládu.


Belousovová si myslí, že všetky protipandemické opatrenia vlády nemôžu byť účinné, pretože nie sú robené na základe odbornosti. Vláda má strach z protestov, preto sústavne predlžuje núdzový stav.

„Matovič a spol. veľmi dobre vedia, že keď sa skončí núdzový stav, začnú sa protesty a z ľudí v uliciach majú panický strach. Majú snahy zarobiť na pandémii. Preto sa tu stále dokola celoplošne testuje aj za cenu masívneho šírenia nákazy počas tohto testovania,“ myslí si. Podľa nej je výsledkom to, že Slovensko je na tom najhoršie v rámci Európy v počte mŕtvych na milión obyvateľov.



 

„Toto ukazuje pravú tvár Matoviča a spol. Im nejde o ľudí, o ich životy a zdravie. Im ide len a len o seba. O moc a o svoje kšefty! A všetky tie ich hlúpe reči sú len snahou zbavovať sa zodpovednosti za tie hroby, ktoré po nich zostávajú,“ dodáva Belousovová.

Belousovová: „Ak náš štát riadia takýto tupci, tak sa môžeme spoliehať len na pomoc z nebies!“
Expolitička Anna Belousovová je k nezastaveniu a v podstate jej nie je dobré nič, čo sa týka súčasnej vládnej koalície, alebo aj samotnej prezidentky. Keď má možnosť, hneď začne kritizovať tak, ako naposledy Veroniku Remišovú. Čítať ďalej
16 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.