Ďalšia kapitola slovenskej Hlavy XXII - dotácie pre kultúru žiadajte od ministra obrany!
31 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

Podpásovka od vlastných ministerke kultúry, alebo poďakovanie ministrovi obrany za vernosť, oddanosť a lojalitu - dotácie na kultúru žiadajte od Naďa.


Minister obrany Jaroslav Naď vo svojom statuse na sociálnej sieti vyjadruje radosť z úspechov rezortu v 45. týždni jeho ministrovania. Chváli sa ôsmimi novými generálmi, vyzdvihuje možnosť, že na Balkán môže ísť viac našich vojakov, že máme obrannú stratégiu, ale aj tým, že nadviazal spoluprácu s predstaviteľmi občianskej spoločnosti - a - že môže financovať už aj kultúru.

"Až 320 tisíc eur poputuje na podporu projektov, ktoré nám pomôžu vzbudzovať záujem a zvyšovať informovanosť o témach, ktorými každodenne žije náš rezort. O dotáciu na projekty zamerané na vzdelávacie aktivity, branno-športové, kultúrne, historické, spoločenské a športové podujatia, ktoré podporujú výchovu občanov Slovenskej republiky k vlastenectvu, informovanie verejnosti o NATO a EÚ, prípravu občanov na obranu SR a prezentáciu Ozbrojených síl SR, môžu mimovládne organizácie požiadať najneskôr do ‪31. marca 2021." Píše minister obrany.

Draxler naložil Naďovi: Nakupovať testy a zbrane - úplná radosť žiť
Minister obrany je vo svojom živle. Buď stavia do pozoru samosprávy s testovaním, alebo nakupuje po svete pre armádu, čo nestihol ani jeden predchodca pred ním. Čítať ďalej
29 | 01 | 2021 | Ivan Brožík


Dodáva, že o tieto dotácie - (aj pre oblasť kultúry, pozn. red. HD) - sa  "môžu uchádzať záujemcovia na stránke  https://www.mosr.sk/20263-sk/ziadosti-o-dotacie/?."

Minister obrany Jaroslav Naď tiež pripomína:  "Spoluprácu rezortu s mimovládnymi neziskovými organizáciami považujem za nesmierne dôležitú. Aj preto sme už spomínaný balík peňazí na dotácie strojnásobili... Teší ma, že počas videokonferencie štátneho tajomníka Marian Majer so splnomocnencom vlády SR pre rozvoj občianskej spoločnosti, sa potvrdilo, že zmeny, ktoré sme nastolili idú správnym smerom. Ale stále je čo zlepšovať a v priebehu roka sa prihlásime s ďalšími novinkami".

Ak by sa v pracovnom čase hrajkali zamestnanci na "fejsbúku" ako Matovič a Naď, majú z fleku výpoveď
Takmer všetci zamestnávatelia na Slovensku majú v interných predpisoch pre zamestnancov vyhradené konštatovanie, že posielať súkromnú poštu a tráviť pracovný čas na sociálnych sieťach - ak to nie je súčasťou výkonu ich práce - je závažné porušenie... Čítať ďalej
29 | 01 | 2021 | Ivan Brožík