Štyridsaťštyri občanov podalo trestné oznámenie na Mikasa. Vyšetrovateľ podanie odmietol.
27 | 01 | 2021 I Petra Demková

Štyridsaťštyri občanov pod taktovkou JUDr. Adriany Krajníkovej podalo trestné oznámenie na Jána Mikasa. Podľa právničky sú porušované ľudské práva. Vyšetrovateľ Policajného zboru podanie odmietol. Krajníková podáva proti rozhodnutiu sťažnosť.  


Podľa známej právničky Mikas svojimi nariadeniami a vyhláškami zasahuje do ľudských práv a základných slobôd a ničí nimi ľudské osudy, životy, rozbíja rodiny, vzťahy, priateľstvá, berie občanom živobytie, radosť, slobodu, nádej. „Berie im slobodu dýchať, pohybovať sa, izoluje ich, robí na nich výskumy, robí z nich zatrpknutých a zúfalých ľudí plných nenávisti a zloby,“ uvádza Krajníková.

Advokátka Krajníková reaguje na odňatie licencie. SAK ukázala aký je veľký orgán
Známa právnička reaguje na informáciu o tom, že jej Slovenská advokátska komora (SAK) odňala advokátsku licenciu. „Ak niekto nasadzuje druhému prekážku na dýchanie, a celému národu sa chce špárať v útrobách, izolovať ľudí, a dezinfikovať ich, je... Čítať ďalej
16 | 01 | 2021 | Petra Demková


Právnička verí, že toto všetko sa deje pod hrozbou, zastrašovaním a pláštikom „ochrany“ zdravia. „Vírusu, s ktorým sa v princípe nebojuje, ale proti ktorému sa kladie silná imunita. Plným a zdravým dýchaním, pohybom, kontaktmi, radosťou, optimizmom, smiechom, etikou v súlade s Bohom. Pán Mikas, sám chorobne obézny, to však logicky nevie,“ konštatuje.

Krajníková k statusu pripojila sťažnosť svojho klienta, ktorou dokazuje, že „to celé zverstvo činí pán Mikas svojvoľne“. Dodáva, že aj Mengele s Hitlerom to tiež robili podobne. Napriek najnovšiemu rozhodnutiu o odmietnutí trestného oznámenia Krajníková stále tvrdí, že má z právneho pohľadu pravdu, a preto vyzýva Slovenskú advokátsku komoru, aby sa k nej pridala.

„Stačí si prečítať obsah tejto sťažnosti, všetko som spracovala za vás. Mikasove opatrenia nie sú všeobecne záväzné predpisy, sú nulitné a jeho vyhlášky trpia nedostatkom zákonného splnomocnenia na ich vydávanie. Čo vy na to, pani Čížová?“ oslovu predsedníčku Slovenskej advokátskej komory (SAK).

Na záver právnička odkazuje všetkým, čo sa tešia z toho, že jej SAK pozastavila výkon činnosti advokátky: „Takto vytešení ľudia si vo svojej obmedzenosti neuvedomujú, že burcujú k vlastnému totalitnému zovretiu. Jedného dňa sa sami, vlastne každý z vás podporujúcich sanitárny režim, dostanete pred štátny orgán, úradníka, policajta, súd, ale aj lekára, obchodníka, proste je to jedno pred koho, a ostanete prekvapení. Stanete sa obeťou seba samých. Obeťou totality, ktorú ste vybudovali. Zlo nerobíte mne, ale svojim deťom, ktoré rovnako nebudú slobodné," napísala Krajníková. Takýchto občanov nazvala sanitárnymi nevoľníkmi.

Celú právnu analýzu a odpoveď JUDr. Krajníkovej si môžete prečítať TU.

"Z práva na ochranu zdravia vyfabrikovali povinnosť, ktorá ide do Mengeleho rozmerov", tvrdí Krajníková
„Antirúškárka“ JUDr. Krajníková sa vyjadrila k právnej stránke testovania na školách. Vo svojom právnom stanovisku k aktuálnym témam napísala, že „Matovič s Mikasom vzali pod osobnú „kuratelu“ ochranu zdravia ľudí tak, že z práva vyfabrikovali... Čítať ďalej
04 | 12 | 2020 | Petra Demková