Rybníček o Matovičovom riadení krízy: Vládne tu chaos a frustrácia
27 | 01 | 2021 I editor01hd
Únia miest Slovenska je sklamaná a šokovaná z toho, že vláda nepovažuje samosprávy za rovnocenných partnerov. Situáciu aj po rokovaní krízového štábu považujú primátori za nejasnú, informuje sme.sk.

"Vládne tu chaos a frustrácia. My jednoducho nevnímame, že štát dostatočne nereflektuje na odporúčania odborníkov a sme zmätení. Nevieme, čo nás čaká," uviedol prezident únie a primátor Trenčína Richard Rybníček.

"Mestá však stoja za svojimi obyvateľmi v dobrom aj v zlom a chceme, aby vnímali, že sme tu pre nich. Všetci sme už unavení, máme toho dosť, no hlavu hore, musíme vydržať," dodal. Apeluje na to, že je nutné, aby sa vychádzalo z overených údajov tak, aby nedochádzalo k dezinformáciám a zmätočným reakciám.

Po celoslovenskom skríningu sa podľa Únie miest Slovenska ukázalo, že ďalší takýto projekt by sa nedokázal zrealizovať bez pomoci samospráv.

V Pezinku, na Kysuciach aj v Stropkove sa búria. Zverejnené čísla s tými našimi vôbec nesedia!
Po celoplošnom skríningu vyšiel premiér Igor Matovič s číslami, ktoré mali prezradiť, ako na tom Slovenskom s počtom odhalených nakazených je. Jeho počty nesedeli s tými, ktoré mali niektorí primátori a starostovia, takže tí sa okamžite... Čítať ďalej
27 | 01 | 2021 | Jozef Uhlárik ml.