Sex počas Covidu: Váš najlepší sexuálny partner ste vy sami
11 | 01 | 2021 I Diana Zaťková

Nový lockdown znamená aj nové pokyny týkajúce sa sexu. Pravidlá hovoria, že sa v interiéroch nesmiete s nikým stretávať, pokiaľ s ním nežijete, alebo ak nie je súčasťou vašej podpornej bubliny, informuje televízia BBC.


Pokiaľ nežijete so svojím partnerom alebo nie je vo vami vybranej bubline, stretávanie sa za účelom sexu je mimo hry. „Váš najlepší sexuálny partner ste vy,“ napísala BBC s odvolaním sa na britskú charitatívnu organizáciu Terrence Higgins Trust (THT), ktorá sa označuje za „najväčšieho poskytovateľa dobrovoľníckych služieb v oblasti HIV a sexuálneho zdravia vo Veľkej Británii“.


Schwarzenegger prirovnal dav útočiaci na Kapitol k nacistom
11 | 01 | 2021 | sefredaktor


THT navrhlo ľuďom „vyhnúť sa bozkávaniu, nosiť rúško a zvoliť si polohy, ktoré pri sexe nie sú tvárou v tvár,“ uvádza BBC. Organizácia tvrdí, že „nový normál“ v súvislosti s pandémiou koronavírusu „platí aj pre sex“.


„Je však nereálne žiadať všetkých, aby sa zdržiavali sexu na neurčito,“ uvádza sa v správe. Ako najbezpečnejšia možnosť sa odporúča masturbácia, sexuálne hračky, telefonovanie alebo sex online.


http://somzdediny.hlavnydennik.sk/co-zeny-najviac-pritahuje-na-muzoch-inspirujte-sa-hollywoodom/