Kráľovná Alžbeta rozdýchava zradu svojej rodiny, neuveríte, kto ju podrazil tento raz
11 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Doteraz sa považovala za najslušnejšiu členku kráľovstva a mala plnú dôveru panovníčky. Lenže tu nedávno nebezpečne nalomila. Napriek zákazu zhromažďovania vo vnútorných priestoroch totiž princezná Beatrice usporiadala so svojimi priateľmi večeru v drahej reštaurácii, informuje portál Aha!.


Zakázaný večierok sa podľa Blesku.cz odohral v polovici minulého decembra. Spoločne s manželom Edoardom Mapellom Mozzim (37) a niekoľkými priateľmi vyrazila princezná z Yorku, ktorá v lete prekvapila svet tajnou, a na jej rodinné pomery veľmi skromnou svadbou, za zábavou do luxusnej štvrti Mayfair, susediacej s Buckinghamským palácom.

Kráľovná Alžbeta dojala Britov vianočným posolstvom: Stále jej to myslí!
Uplynulý rok poznačený pandémiou koronavírusu ľudí síce rozdeľoval, zároveň ich ale v mnohom aj zblížil. V tradičnom vianočnom príhovore to povedala britská kráľovná Alžbeta II, informuje portál Stars24. Čítať ďalej
27 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


Zakotviť mali vo vyhlásenej reštaurácii Isabel, kde prepadli hromadnej oslave, na ktorej sa významne podpísal aj alkohol. To všetko uprostred vrcholiacej druhej vlny epidémie koronavírusu v Británii a striktného zákazu zhromažďovania sa vo vnútorných priestoroch, ak sa nejedná teda o členov jednej domácnosti.

Princezná sa následne snažila svoj prešľap zľahčiť otrepanou výhovorkou, že išlo iba o pracovnú schôdzku. To ale úplne odmietajú očití svedkovia, ktorí ich mali v inkriminovanej dobe "ako na tanieri".

Pre kráľovnú Alžbetu II. z toho vyplynula na každý pád jedna veľká nepríjemnosť. Zle sa potom vysvetľuje Britom, ako veľmi dôležité je dodržiavať všetky reštrikcie. Oni sú navyše za podobné prehrešky nemilosrdne pokutovaní!

Ťažko chorá kráľovná Alžbeta II.: Deň po jej smrti začne úradovať princ Charles!
Operácia London Bridge (Londýnsky most). Presne to je krycí názov plánu na dni a týždne po smrti kráľovnej Alžbety II., o ktorej sa v poslednej dobe špekuluje, že sa jej po zdravotnej stránke nedarí práve najlepšie. Čo príde po jej skone? Zistil to... Čítať ďalej
28 | 10 | 2020 | Timotej Dudka