Čarnogurský: Oficiálne médiá smrť generála všemožne zľahčovali, alternatívne médiá dokázali ľudí informovať
11 | 01 | 2021 I sefredaktor

Po smrti generála Lučanského sa ukázal význam, aký majú u nás alternatívne médiá, na internete. Oficiálne médiá ako Denník N, SME, aj Pravda, .týždeň, smrť generála všemožne zľahčovali, ale alternatívne médiá už dokázali ľudí informovať a mobilizovať, konštatuje v statuse na sociálnej sieti Ján Čarnogurský st.


Bývalý predseda KDH sa podelil o zážitky z občianskej panychídy za generála Lučanského v Bratislave pred policajným riaditeľstvom. "Na schodoch do budovy som zapálil kahanec a zapísal som sa do kondolenčnej knihy. Stovky ľudí, ktorí sa tam zhromaždili, viedli veľmi nelichotivé reči o vláde," popísal  atmosféru bývalý politik, ktorý z alternatívnch médií vyzdvihol "najmä Hlavné správy, rozhlas Slobodný vysielač Banská Bystrica a ďalšie."

"Nezakrývajme si oči, na Slovensku prebieha geopolitický zápas medzi slobodou a NATO. Zapadla do neho aj smrť generála aj hanebné spravodajstvo liberálnych médií. Uvidíme, či smrť generála Lučanského bola len prvá obeť v tomto zápase," uzatvára status Ján Čarnogurský.

Zahraničné médiá: O záhadnej smrti bývalého šéfa slovenskej polície a lovca mafiánov, ktorá rozdeľuje Slovensko
Zahraničné médiá si všímajú, že "slovenský lovec mafiánov" Milan Lučanský zomrel vo vyšetrovacej väzbe po údajnom pokuse o samovraždu. Na jeho pohreb prišlo asi 500 ľudí, píšu švajčiarske noviny Neue Zürcher Zeitung, rakúsky portál oe24.at a... Čítať ďalej
09 | 01 | 2021 | Ingrid Vrabcová