Hlina: z Mikasa urobili blbca, ktorý udeľuje výnimky
10 | 01 | 2021 I sefredaktor

"Kollár si počas zákazu vychádzania vyváža svoju pipku vládnou limuzínou. Holý korzuje v čase najväčsej krízy cez hranice: z Mikasa urobili blbca, ktorý udeľuje výnimky," konštatuje v statuse na FB Alojz Hlina.


Bývalý predseda KDH navrhuje, aby hlavný hygienik šiel na "slávny Matovičov detektor lži"  zodpovedať otázku, či výnimku pre podpredsedu vlády Holého naozaj udelil už v novembri. "Podľa mňa to sfalšovali, antidatovali. Všetko len preto, aby toho vyciciavača verejných zdrojov Holého udržali v hre. Komu na ňom tak strašne záleží?" pýta sa.




"Člen vlády v časoch vrcholiacej epidémie pobehuje s diplomatickým pasom cez hranice ako odtrhnutý vagón. Kam sa však podel ten náš tvrďas - nekompromisný, až bájny hrdina, bojovník, zvestovateľ spravodlivosti? Ten, ktorý hovorieval: Padni, komu padni, či Pôjdu z hrušky dole. Pri excesoch Kollára a Holého je ako vyfuknutý balónik," prízvukuje Hlina.




Bývalý šéf KDH pripomína, že Matovič sľúbil, že Holého slávna analýza za státisíce eur pre železnice bude zverejnená. "Nebola a nie je zverejnená. V čase, keď v kancelárskych priestoroch sadá prach a tvoria sa v nich pavučiny, si tento hochštapler za štátne peniaze prenajme pol hektára nových kancelárskych priestorov. Holý predkladá zmenu zákona pri verejnom obstarávaní, ktorú by si nedovolili predložiť ani v rovníkovej Afrike a Matovič jej tlieska," zdôrazňuje.




"Prvú vlnu pandémie sme zvládli, druhú nezvládame. Matovičove nevestičky. Kollárove pipky, Holého výletíky nás prídu pekne draho a aj ich dôsledkom veľa bežných ľudí príde o život. Nie "obyčajných", lebo tí "obyčajní ľudia" sú niečo viac. Majú výnimky," uzatvára Alojz Hlina.