Tínedžer obvinil Matoviča, že mu pokazil vzťah: Sorry, kámo, odkázal mu necitlivo premiér
09 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Na sociálnych sieťach toho dnes nájdete naozaj veľa. Vo facebookovej komunite Priznania tínedžerov sa mladíci delia so svojimi skúsenosťami rôzneho druhu. Keď sa jeden z tínedžerov priznal, že mu Igor Matovič pokazil vzťah, prekvapivo sa dočkal odpovede od samotného premiéra.


„Za rozpad môjho trojročného vzťahu môže Matovič! Moja frajerka sa so mnou rozišla lebo si počas lockdownu uvedomila, že je jej bezo mňa lepšie,“ priznal sa jeden z tínedžerov v skupine na Facebooku.

Aj keď je o Matovičovi známe, že je aktívny na sociálnych sieťach, pravdepodobne nikto nečakal, že mladíkovi odpovie. Premiér na svojom profile zdieľal príspevok tínedžera s komentárom "sorry, kaaamo," za ktorým pomocou čiarky a zátvorky naznačil žmurknutie, čo od šéfa vlády veľmi empatické nebolo.



Zdieľaný príspevok Igora Matoviča podnietil užívateľov k hromadnej diskusii. "Status hodný premiéra," usúdil s iróniou jeden komentujúci. "Zasmial som sa, to musela byť láska povrchná, keď ju rozdelil nejaký lockdown. Láska, keď je pevná, tak ju nič a nikto nerozdelí," uviedol na pravú mieru iný užívateľ.

Vysielať vo verejnoprávnej televízii rozprávku o panáčikovi s najdlhším prirodzením? Iná doba, iná morálka, tvrdí Belousovová
Nad morálkou a amorálnosťou politického zriadenia sa na Facebooku zamýšľala predsedníčka strany Národ a spravodlivosť Anna Belousovová (61). Bývalá podpredsedníčka a poslankyňa NR SR sa domnieva, že to, za čo by kedysi hrozilo väzenie, je bežným... Čítať ďalej
08 | 01 | 2021 | Timotej Dudka