Robo Jakab bez servítky o vláde Matoviča: Mohla by úspešnejšie zvádzať boj so svojim egom!
09 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Ani známy herec Robo Jakab sa nevyhol nákaze koronavírusom, zvládol ju však na výbornú! Okrem toho, vďaka čomu vírus prekonal, prezradil aj to, čo si myslí o slovenskej vláde a jej reakcii na súčasnú situáciu ohľadom pandémie.


Herec v rozhovore pre Nový Čas prezradil, že Covid-19, ktorým sa nakazil pred Vianocami, prekonal relatívne ľahko. Bežným následkom sa síce nevyhol, prezradil však, že ich prekonal najmä kvôli otužovaniu, s ktorým začal na jeseň.

"Mal som prvé tri dni zimnicu s horúčkami, potom som stratil čuch a chuť a k tomu sa pridali bolesti hlavy. Cítil som, že ma to dosť vyčerpalo, aj keď som mal relatívne naozaj veľmi jemný priebeh, možno aj vďaka otužovaniu, s ktorým som uplynulú jeseň začal," prezradil Jakab, ktorý sa domnieval, že otužilci majú imunitnú výhodu voči chorobám.



Covid-19 však nebola jediná téma, ktorú v rozhovore rozoberal. Keď dostal otázku, akým je počas pandémie občanom, súčasnú vládu Igora Matoviča nešetril: "Novej vláde nezávidím jej situáciu, zároveň si niekedy vravím, že by miestami mohli úspešnejšie zvádzať boj so svojím egom a myslieť práve na to spájanie ľudí," uviedol Jakab s tým, že ako občan sa snaží dodržiavať všetky opatrenia, najmä kvôli blízkym.

"Snažím sa dodržiavať všetky opatrenia, tým uchrániť svoje okolie a nepodliehať zbytočne konšpiračno-buričským náladám. Dôverujem epidemiológom a odborníkom. Kto iný by mal mať relevantné informácie z danej oblasti?" Uzatvára rečníckou otázkou pre vyššie uvedený portál.

Líder legendárnej kapely Konflikt má na svedomí prvú svadbu v roku 2021!
Prvý slovenský sobáš v roku 2021 uskutočnili Jury z prvej punkovej kapely Konflikt, ktorý o svadbe informoval fanúšikov na instagramovej stránke kapely. Jeho vyvolenou sa stala Mirka a sobáš prebiehal v súlade s pandemickými... Čítať ďalej
09 | 01 | 2021 | Timotej Dudka