Bugatti uviedlo na trh detský elektromobil, ide o zmenšenú verziu legendárneho Type 35
09 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Nové Bugatti Baby II je zmenšená verzia legendárneho Bugatti Type 35. K pohonu zadných kolies používa elektromotor, informuje portál expres. Type 35 je ikonický model automobilky Bugatti, je to jej najúspešnejšie pretekárske auto, ktoré vo svojej dobe vyhralo cez 1000 závodov po celom svete. Teraz ho Bugatti nechalo u spoločnosti The Little Car Company vyrobiť v trojštvrtinovej veľkosti a na pohon zadných kolies používa elektromotor. Na jedno nabitie toto auto prejde okolo 50 km, záleží na štýle jazdy, a môže dosiahnuť maximálnu rýchlosť takmer 70 km/h.




Bugatti Baby II je určené zberateľom a nadšencom naprieč všetkými generáciami. Na výber je variant s krátkym a dlhým dojazdom a auto je vybavené aj technickými vymoženosťami, ako je rekuperačné brzdenie, nastaviteľné tlmiče alebo slávny Bugatti Speed ​​Key, ktorým si odomknete prístup k maximálnej rýchlosti auta. Samozrejme nechýbajú autentické materiály a farby odkazujúce na slávny pretekársky stroj.

http://somzdediny.hlavnydennik.sk/zvlastne-sladkosti-korejska-specialita-dracia-brada-video/

A koľko také auto stojí? Základná verzia Base viac ako 30 tisíc eur, prevedenie Vitesse bezmála 45 tisíc eur a na špičkovú verziu Pur Sang si pripravte viac ako 60 tisíc eur. Za svoje peniaze okrem samotného vozidla však získate aj členstvo v Bugatti Owner 's Clubu a The Little Car Clubu s možnosť zajazdiť si so svojím Bugatti Baby II na najslávnejších okruhoch sveta. Vyrobených bude iba 500 kusov.

Najrýchlejšia ruská ponorka sa vracia
Vo chvíli, keď sa Lyra, najrýchlejšia ruská útočná ponorka na svete s najhlbším ponorom a s titanovým trupom, objavila, spôsobila v Pentagone paniku . Vo vode zrýchľovala ako cestný automobil na asfalte. Technické parametre najmodernejších... Čítať ďalej
07 | 01 | 2021 | Ivan Brožík