Bukovský: Ani vakcína nie je riešením
08 | 01 | 2021 I sefredaktor

Doktor Igor Bukovský v statuse na FB konštatuje, že ani dlho sľubovaná vakcína proti Covid-19 nie je riešením našich problémov.


Známy lekár hovorí, že nálada a pocit beznádeje musia mať nejaké riešenie. "Takmer rok trvajúce obmedzenia celého nášho života mali smerovať k riešeniu, teda vakcíne a keď sa začína očkovať, dozvedáme sa, že ani vakcína nebude vlastne riešením," upozorňuje.


Politici a ich zapálení úradníci sa podľa Bukovského spojili s médiami, aby presvedčili nás všetkých ostatných, že život a svet už nikdy nebudú také, ako sme ich poznali a žili.


"To diabolské spojenectvo nám dokazuje dve veci: 1) majú nad našimi životmi takú obrovskú moc, aká im nenáleží a 2) príliš ľahko sme sa ako ľudia vzdali svojho rozumu, svojich práv a slobôd, pretože sme našu vlastnú zodpovednosť za svoje životy vymenili za opateru štátu," varuje.




Vláda, ktorá môže veľa dať, môže aj veľa zobrať. Prijali sme dobromyseľné ponuky politikov v spoločenskej zmluve, ale neprečítali sme tie drobné písmenká – klasická chyba nadšeného poberateľa spoločenských a ekonomických výhod, ktorý zabúda na to, že zmluva s politikom je vždy zmluva v jeho prospech.