Fabušová s novým tetovaním pre Kollára: Sama nezvláda ani základnú hygienu, je odkázaná na iných
07 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Už sú to dva mesiace, od kedy bývala Miss Universe Miroslava Fabušová utrpela počas autonehody vážne zranenia, z ktorých sa zotavuje dodnes. Dôsledkom sú zlámané rebrá a krčný stavec, a tak je pri každodennej základnej hygiene odkázaná na iných, informuje portál Plus 7 dní.


Fabušová počas autonehody sedela v limuzíne s predsedom národnej rady Borisom Kollárom, ktorý sa taktiež zotavuje doteraz s kovovým rámom na fixáciu stavcov. Avšak Kollár nie je jediný, kto je odkázaný na fixačnú pomôcku. Bývalá misska má totiž na krku ortopedický golier, vďaka ktorému jej musí s každodennými činnosťami pomáhať kamarátka Zuzka.

Na Kollárovom golieri sa baví celý internet! Dokonca aj jeho dcéra
V roku 2020 sa stal Boris Kollár (55) terčom pozornosti viackrát. Médiám neunikla ani jeho autonehoda, pri ktorej utrpel vážne zranenia, vďaka ktorým musel nosiť fixačný rám pripevnený na hlave a ramenách. Práve ten začal po novom zabávať celý... Čítať ďalej
06 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


„Je pri mne skoro každý deň. Je mojou trénerkou, kamarátkou, opatrovateľkou, terapeutkou. A som jej nesmierne vďačná, pretože nechce za to nič,“ prezradila Miroslava s tým, že sama nezvláda ani len základnú hygienu. „Zuzka mi umýva zuby, vlasy, prezlieka mi posteľnú bielizeň, perie, upratuje, cvičí so mnou,“ vďačí svojej priateľke podľa vyššie uvedeného portálu.

Ten informuje aj o tom, že si Fabušová nechala po nehode spraviť tetovanie s odkazom pre Borisa Kollára, avšak jeho význam prezradiť odmietla. Na ramene má vzor červeného srdca, v ktorom je záhadný nápis "14+II". Význam tohto tetovania podľa jej slov pozná iba ona a Boris Kollár.

Aký význam môže mať jej tetovanie pre Kollára si teda zrejme bude musieť domyslieť každý sám...

Kollárova misska bola tehotná, po nehode potratila
Miss Universe Miroslava Fabušová, ktorá sa viezla v čase nehody v štátnom aute predsedu parlamentu Borisa Kollára, opäť prehovorila. Priznala potrat a trvalé následky. Čaká ju ďalšia operácia, informuje portál Expres. Čítať ďalej
05 | 01 | 2021 | Timotej Dudka