Veštkyňa o Slovákoch v roku 2021: Kollárov napoleonský komplex či výmena premiéra!
05 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Rok 2020 bol najmä vďaka pandémii koronavírusu zdrvujúci, a to nie len pre Slovákov. Aký bude rok 2021 pre slovenský národ? To prezradila podľa portálu Plus jeden deň veštkyňa Daniela.


Aj v roku 2021 nás čakajú ťažké časy, tvrdí Daniela. Podľa nej bude mať Slovensko dokonca i nového premiéra! „Koronakríza dosahuje vrchol, ale vďaka lockdownu začne jej sila postupne slabnúť,” tvrdí veštkyňa a dodáva: „Celá zima bude ešte náročná, až jarné slniečko vnesie do našich životov viac istoty a pokoja. Vydýchneme si až v 2. polroku 2021."

Rok 2021 bude vraj skúška statočnosti a je na nás, ako sa v týchto nepriaznivých situáciach zachováme. „Bude rokom náročným, keď si máme uvedomiť, že nie sme na tom až tak zle ako mnoho iných ľudí. Zvlášť treba voliť opatrnosť na cestách, všeobecne bude viac nehôd a úrazov. Budeme postavení tvárou v tvár starým strachom a obavám. Keď ich prekonáme, dostaneme nové zaujímavé šance," domnieva sa Daniela, ktorá pôsobí na stránke vesti.sk.



Čo sa politikov týka, súčasného premiéra SR Igora Matoviča rozhodne nešetrí a domnieva sa, že jeho odchod z vlády je len otázkou času. „Koalícia je nesúrodá a hoci by momentálne pád vlády nebol šťastným riešením, odstúpenie premiéra je zrejme len otázkou času," myslí si Daniela a dodáva: „Nemá vodcovské čísla, vnútri je neistý, zraniteľný, nerád dáva priamu odpoveď a má doslova talent vyvolávať rôzne nedorozumenia. Mínusom jeho dňa narodenia je sarkastickosť, vzťahovačnosť a útok ako najlepší spôsob obrany. K tomu je aj akoby vysávač negatívnej energie z iných ľudí, čo mu môže priniesť neskôr zdravotné problémy aj úrazy."

Daniela dodáva, že Matovičov vzťah s ministrom hospodárstva Richardom Sulíkom je veľmi komplikovaný a náročný. „Bohužiaľ, ani Sulík nemá v dátume narodenia rovinu spoľahlivosti, o to viac má nadelené prešibanosti. Je záhadou, ako a prečo to dokáže strpieť od premiéra," tvrdí Daniela.

Naopak súčasnú prezidentku Zuzanu Čaputovú hodnotí veštkyňa ako veľký plus do budúcnosti. „Hoci má pred sebou náročné obdobie, z politiky neodíde ani v budúcnosti. Do života jej bude prichádzať množstvo šancí aj po ukončení funkcie prezidentky. Možno konštatovať, že v súvislosti s pandémiou národu výrazne pomôže," vyveštila z kariet prezidentke Čaputovej.

Na radu sa veštkyni dostal aj poslanec Boris Kollár. O ňom však veľmi pekné slová na jazyku nemala: „Vnútorne si neverí, ale súčasne ho strháva k prehreškom jeho napoleonský komplex. Jeho podpora premiéra je očividná. Je možné, že keď národu znova čosi sľúbi, bude mať odpustené. Osud však nebude k nemu taký milosrdný ako národ a čaká ho ešte pár tvrdých lekcií," domnieva sa.

Kollárova misska bola tehotná, po nehode potratila
Miss Universe Miroslava Fabušová, ktorá sa viezla v čase nehody v štátnom aute predsedu parlamentu Borisa Kollára, opäť prehovorila. Priznala potrat a trvalé následky. Čaká ju ďalšia operácia, informuje portál Expres. Čítať ďalej
05 | 01 | 2021 | Timotej Dudka