Kollárova misska bola tehotná, po nehode potratila
05 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Miss Universe Miroslava Fabušová, ktorá sa viezla v čase nehody v štátnom aute predsedu parlamentu Borisa Kollára, opäť prehovorila. Priznala potrat a trvalé následky. Čaká ju ďalšia operácia, informuje portál Expres.


K vzťahu s Kollárom sa zatiaľ Fabušová nevyjadrila,  avšak na sociálnej sieti potvrdila, že pri nehode potratila. S kým bola tehotná, sexi modelka neprezradila.

"Mám sedem zlomených rebier, krčný stavec a kľúčnu kosť a zle sa mi dýcha," opísala svoj zdravotný stav Fabušová. Priznala, že pred autonehodou nemala zapnutý bezpečnostný pás. Navyše sedela v čase zákazu vychádzania v štátnej limuzíne predsedu parlamentu Borisa Kollára.

Obaja utrpeli vážne zranenia a boli hospitalizovaní. Fabušová je teraz v domácej liečbe, kde čaká na ďalšiu operáciu. Misska sa s Kollárom aj naďalej každý týždeň vozí štátnou limuzínou do nemocnice na kontrolné röntgeny.

Kollárova nahá misska: S fixačným golierom po autonehode odhodila zábrany (FOTO)
Od vážnej autonehody Borisa Kollára (55) uplynuli už viac ako dva mesiace. Nehoda ho spája s niekdajšou Miss Universe Miroslavou Fabušovou (35), s ktorou v čase incidentu sedel v aute. Tá sa nedávno vyzliekla donaha a na Instagram pridala fotku s... Čítať ďalej
28 | 12 | 2020 | Timotej Dudka


Fabušová o svojich peripetiách informuje fanúšikov na Instagrame a vracia sa k osudnej nehode. "Mám trvalé následky, ale verím, že čoskoro budem zase fit," napísala sexi bruneta. Kollár o nej hovorí, že je to len kamarátka, ktorá potrebovala zviezť do lekárne.

"Išli sme na zelenú, neboli sme vinníkom nehody," opísal októbrovú zrážku Kollár, ktorý si uvedomuje, že nebyť skvelej starostlivosti lekárov, najskôr by už nebol medzi živými.

Dcéra Borisa Kollára sa vystavuje na sociálnych sieťach úplne nahá! (FOTO)
Alexandra Horňáková (19), najstaršia dcéra predsedu slovenského parlamentu Borisa Kollára (55), sa na internete nebojí odhaliť úplne donaha! Čo na to asi vraví jej slávny otec? Nie je žiadna novinka, že sa Alexandra za svoje pôvabné telo nehanbí. A... Čítať ďalej
04 | 01 | 2021 | Timotej Dudka