Verešová vs. Krainová: Po erotickom kalendári a vianočnom škandále odhaľuje svoje telo i Simona
03 | 01 | 2021 I Timotej Dudka

Od doby, kedy sa tie dve prvýkrát stretli na jednom módnom móle, sa o nich hovorí, že sa nemusia. Ba naopak, istá miera súperenia je u nich stále vidieť - kto má krajšie telo, odvážnejší fotky, píše portál Expres.


Celé vianočné sviatky sa neriešilo nič iné ako údajné porno video, v ktorom si žena veľmi podobná Andree Verešovej užíva radovánky aj po trinástich rokoch manželstva s mužom, ktorý je podobný jej manželovi Danielovi Volopichom. Modelka tvrdila, že to nie sú oni, a vypísala odmenu na toho, kto túto nahrávku pustil na internet.

Erotické video Andrey Verešovej: Štátny orgán vydal jasný pokyn!
Andrea Verešová (40) a jej manžel Daniel Volopich (56) čelia následkom videa, na ktorom údajne dvaja im podobní ľudia prevádzkujú nespútane telesné zábavky. Obaja video od začiatku označujú za podvrh a chcú nájsť vinníka, píše portál eXtra. Čo... Čítať ďalej
02 | 01 | 2021 | Timotej Dudka


Po pár dňoch však svoju výzvu, v ktorej tvrdila, že vyplatí odmenu päťdesiat tisíc eur za dolapenie toho, kto to dal na internet, stiahla. Vďaka videám, ktoré začali na internet unikať a v ktorých je žena Verešovej podobná, bola Andrea po troch dňoch trhákom československého internetu.

Toho si zrejme nemohla nevšimnúť jej rivalka Simona Krainová. O týchto dvoch dámach sa hovorí, že spolu súperia dokonca aj o lepšie miesto na plesoch.



Nedávno Krainová začala na Instagrame pridávať fotky, kde naznačuje, že má stále žiaduce postavu, a odhaľuje fotkami typu glamour, že sa nemá za čo hanbiť. A to len chvíľu po tom, čo Verešová má navyše na svedomí sexi kalendár. Tromfne Simona nakoniec odvážnu Andreu?

Gottov utajený syn Hugo: Milenka nepopiera, že ide o Slávikove dieťa!
Dominika Gottová (47) sa pred časom rozhodla odhaliť vo svojej knihe jedno z najväčších tajomstiev svojho slávneho otca. Podľa nej mal Karel Gott (†80) nemanželského syna, ktorého mal splodiť so svojou milenkou a dnes manželkou herca Ondreja... Čítať ďalej
03 | 01 | 2021 | Timotej Dudka