Plukovník Švec: gang nekompetentných nepochopil, že Lučanský sa stal národným hrdinom.
03 | 01 | 2021 I Petra Demková

„Zavraždený Kuciak s priateľkou, po ktorých chrbte sa všetci dnešní vládcovia dostali k moci, bol ľutovaný, ale nie hrdina. Bol potrebný pre oligarchickú mafiu a zneužili ho. Lučanský je iný kaliber... Spôsobili to tuponi ...Nechápu ani to, že ak niekto robí s hnojom, tak musí po hnoji cítiť,“ napísal pilot Peter Švec o našej vláde vo svojom blogu.


„Gang nekompetentných nepochopil, že gen. Lučanský sa stal národným hrdinom, novodobým Jánošíkom,“ nazval svoj blog bývalý bezpečnostný analytik. „Nechápu ani to, že ak niekto robí s hnojom, tak musí po hnoji cítiť. ...Vládcom hrozí masové ignorovanie ich opatrení na pohrebe ľudového hrdinu. Keby som bol doma v piatok 8.1., tiež by som išiel vzdať rešpekt rodákovi spod Tatier a bratovi v zbrani,“ napísal jasne bývalý armádny náčelník.

Naď ocenil prijatie bezpečnostnej stratégie. Slovensko sa prihlásilo k EÚ a NATO
Minister obrany Jaroslav Naď (OĽANO) ocenil, že vláda schválila novú bezpečnostnú a obrannú stratégiu. Ako podotkol v rozhovore pre TASR, bezpečnostné prostredie je zásadne odlišné od roku 2005, keď vznikli posledné parlamentom prijaté dokumenty. Z... Čítať ďalej
03 | 01 | 2021 | tasr


Švec si pripomenul aj výročie vzniku Slovenskej republiky, 1. januára a republike zaželal návrat slobody, suverenity, nezávislosti, entuziazmu, nadšenia, nádejí, odhodlania, radosti, štátnickej múdrosti, politickej vyváženosti. Švec upriamil pozornosť na fakt, že naši čelní predstavitelia v podstate úplne ignorovali tento veľký sviatok. „Úbohosť reakcií a príhovorov našich ústavných činiteľov k výročiu je škandalózna. ...Všetky ich a naše ľudské nedostatky spolubojovníkov za národnú slobodu, ako najvyššiu a najcennejšiu hodnotu, úplne zatieňuje produkt, ktorým je samotná sloboda, štátnosť, suverenita. Najcennejší produkt pre rozhodujúcu väčšinu štátov po celom svete.“

V kritike neobišiel ani prezidentku SR. „Jeho (štátu) najvyššia ústavná činiteľka nevydala spracovateľom svojich prejavov ani len jednoduchý pokyn, aby aspoň na tento významný deň pre národ prestali terorizovať obyvateľstvo predpísanými dávkami mediálnej manipulácie na jedinú tému, ktorú zámerne nepomenujem,“ napísal. „Už po niekoľko rokov je Slovensko zbavované pilierov štátnosti. Jeho zradcovskí politici oberajú ľudí o základné slobody vyjadrovania. V poslednom roku aj zhromažďovania a pohybu. V 28. roku samostatnosti sa zavŕšil proces  personálnej dimenzie likvidácie štátnosti. Už nemáme politikov, a už vôbec nie štátnikov. Máme len držiteľov ústavných politických a štátnych funkcií. Tri najvyššie ústavné funkcie zastávajú popri sluhoch cudzích záujmov aj nedovzdelanci a plagiátori. O dvoch z nich to vieme. Tá najvyššia dodnes neukázala verejnosti svoju diplomovku. Ak ňou disponuje, ak vôbec existuje,“ napísal Švec o prezidentke Zuzane Čaputovej.

Mikulec plánuje v roku 2021 zmeny v polícii, verejnej správe i vo voľbách
Zmeny zákonov upravujúce fungovanie Policajného zboru i Hasičského a záchranného zboru, ale aj novelu zákona o volebnej kampani a zákona o azyle, plánuje v roku 2021 minister vnútra Roman Mikulec (OĽANO). Čítať ďalej
03 | 01 | 2021 | tasr


„Mnohí ľudia oprávnene veria, že za celou korona-hystériou je plán veľkého resetu najmocnejšej finančno-mediálno-informačnej farmakomafie (ide o tie isté osoby): nadnárodnej oligarchie. To nie je konšpirácia, aj slepí vidia indície a signály. Osobne sa znovu prejavím ako opatrný optimista a čitateľom predkladám pri výročí svetielko nádeje, že sa zločinu „resetu“ dá vyhnúť. Vírusom chceli zakryť obrovskú bublinu a ekonomický kolaps, ktorý po desiatky rokov vytvárali a zakrývali. Ale do plánu sa im vkradla chybička. Aj oni majú nepriateľa. Je ním zúfalá predstava posilnenia moci dvoch ríš: ruskej a čínskej. Aj k nim dostali vírus. Ale na rozdiel od západnej časti sa hystéria východných ekonomík takmer nedotkla. Navyše v predstihu vyvíjali účinnú vakcínu, dokonca prejavy choroby sa rýchlo učia liečiť,“ pochváli Švec Rusko a Čínu.

Na záver blogu vyslovuje bývalý plukovník Armády SR nádej, že na záver vyjde slovenský národ posilnený a vyslovuje želania:

  • Nedovoľme okupáciu záplavou migrantov a cudzími vojenskými základňami

  • Zastavme najväčšie bezpečnostné ohrozenie štátov

  • Odstráňme systémovú nespravodlivosť mocibažnou, neschopnou, nepripravenou, nekompetentnou, nedovzdelanou, kolaborantskou vládou národnej zrady.

  • Zabráňme vyvolaniu občianskej vojny zneužívaním ozbrojených síl a zborov proti ľudu

  • Vráťme národu zločinnými vládcami ukradnutú slobodu vo všetkých formách, od slobody slova a vyjadrovania, po slobodu zhromažďovania a práva na odpor.

  • Staňme sa múdrymi a zvoľme si do najvyšších funkcií správy štátu vysoký nadpriemer a neobyčajnosť


Rozklad Západu sa už začal, tvrdí ruský ekonóm
03 | 01 | 2021 | sefredaktor