Podmanický: Toto je normálny rozvrat štátu v priamom prenose!
28 | 12 | 2020 I Michal Filek

Bývalý poslanec SMER-u, dnes nezaradený Ján Podmanický, je zhrozený z toho, ako štát ohýba svoje vlastné nariadenia. Pre časom vyžadovali od poslancov negatívny výsledok testu na covid, dnes ženú hlasovať aj preukázateľne chorých. 


"Dnes potichu vydali novú vyhlášku a potichu na zajtra zvolali schôdzu parlamentu," napísal ešte včera večer Podmanický a pokračoval: "Pekne to ohýbajú: aj pozitívni poslanci zajtra budú môcť prísť a hlasovať za ústavný zákon, ktorý umožní opätovné predlžovanie núdzového stavu."

Pred časom, podľa jeho slov, nechceli do parlamentu pustiť poslancov bez modrého papierika z plošného testovania, dnes im nevadia ani preukázateľne chorí poslanci. Len aby mohli predĺžiť núdzový stav...

"Takto ostentatívne porušujú vlastné pravidlá a potom sa čudujú, že ich ľudia nerešpektujú a už neveria nijakým vládnym opatreniam. Normálny rozvrat štátu v priamom prenose!"

„Hlasovať prídu aj nakazení? Mám s tým vážny problém!“ hovorí koaličný poslanec Valášek
Dnes by sa malo v Národnej rade rokovať aj o predĺžení núdzového stavu. Problémom ale je, že koalícia na to, pre viacero v karanténe uzavretých poslancov, nemá dosť hlasov. Čítať ďalej
28 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.