Diana Mórová a jej recept na mladistvý vzhľad: "Ešte nechcem vyzerať ako teta," tvrdí
26 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Obľúbená herečka Diana Mórová (50) prezradila, za čo vďačí svojmu mladistvému vzhľadu aj to, v čom sa cíti "božsky" či najpohodlnejšie.


Diana Mórová sa starostlivo stará o to, aby si svoj mladistvý vzhľad udržala, a treba podotknúť, že sa jej to zatiaľ skutočne darí. „Vždy si tak sama pre seba hovorím, že ešte nechcem vyzerať ako teta,“ tvrdí herečka podľa Nového Času.

Tým zrejme narážala na kúsky oblečenia, ktoré volí, a vďaka ktorým rozhodne "nezapadne do starého železa". Rozhodne to však nie je iba oblečením. Mórová sa totiž stará o svoj celkový vzhľad vrátane kozmetickej starostlivosti a vždy perfektne upravených vlasov, ktoré jej dodávajú mladistvý "šmrnc".

Diana Mórová dostala nekompromisnú stopku v českých filmoch!
Diana Mórová sa v Česku preslávila aj údajnou aférkou s Jakubom Prachařom a už čoskoro sa mala českým fanúšikom ukázať aj ako herečka. Prišla však nekompromisná stopka. Čo sa stalo? Čítať ďalej
26 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Herečka tiež prezradila v čom sa cíti najviac božsky: „Keď si oblečiem pekné šaty a môžem v nich ísť pokojne do spoločnosti, vtedy sa cítim ako bohyňa.“ Toto jej zrejme nikto nevezme. O módu sa všeobecne zaujíma a nie sú jej ľahostajné ani módne trendy, uvedomuje si však svoju originalitu a nie vždy sa riadi tým, čo je momentálne vo svete "in".

„Asi ako každá žena mám rada módu, rada sa na ňu pozerám, kupujem si časopisy o móde. Neriadim sa však len tým, čo je momentálne in. Vyberám si podľa toho, čo mi svedčí,“ prezradila herečka.

Jakub Prachař a Diana Mórová opäť spolu: Intímne dotyky a spoločné fotky!
Údajná aféra Jakuba Prachařa a Diany Mórovej plnila stránky médií už pred mnohými mesiacmi. V týchto dňoch sa obaja znovu stretli, a to pred objektívmi fotoaparátov. Napriek tomu sa herci neudržali a došlo aj na intímnosti, informuje portál... Čítať ďalej
10 | 09 | 2020 | Timotej Dudka


Mórovej najviac seknú spoločenské šaty a netajila ani to, od akého návrhára ich nakupuje najradšej. „Medzi moje najobľúbenejšie šaty patria tie od návrhárky Liběny Rochovej. Sú to také šperky v mojom šatníku,“ upresnila herečka s dodatkom, že najčastejšie aj tak nosí džínsy. Tie by skutočne nemali chýbať v žiadnom ženskom šatníku. So správnou kombináciou sú totiž vhodné na takmer každú príležitosť.

Diana si skrátka dôležitosť spojenia ženskosti a módy veľmi dobre uvedomuje. „Je dôležité, ako sa žena oblieka, musí sa v tom dobre cítiť, keď sa uvidí v zrkadle,“ dodáva herečka.

Pokazené Vianoce Verešovej: po webe sa šíri jej intímne video
Andrea Verešová (40) a Daniel Volopich (56) riešili na Vianoce naozaj nepríjemnú situáciu. Po internete koluje video, na ktorom má údajne modelka so svojím manželom súložiť, informuje portál eXtra. Čítať ďalej
25 | 12 | 2020 | Timotej Dudka