McGregor nekončí, naopak! Vracia sa do klietky a vyzve dávneho rivala
23 | 12 | 2020 I Timotej Dudka

Írsky bojovník Connor McGregor sa po roku vracia do UFC. Slávnostne to oznámil prezident súťaže Dana White. Plánuje v januári udalosť nazvanú Fight Island. Hostiť ju bude Abú Zabí, informuje portál Aktuálně.


Hoci notoricky známy írsky bojovník oznámil už tretíkrát koniec svojej kariéry, bude opäť súčasťou série UFC. McGregor v klietke nebojoval už takmer rok, naposledy tento rok v januári porazil Donalda Cerronea. Tentoraz však vyzve Dustina Poiriera. S chlapíkom prezývaným Diamant sa pobil pred šiestimi rokmi a vtedy ho McGregor dokázal do dvoch minút knockoutovať.

Pritom už tento rok v júni mal odísť do bojovnického dôchodku, nakoniec však šéf súťaže White oznámil, že McGregor k ďalšiemu zápasu nastúpi. Jeho americký súper Poirier má veľmi podobné fyzické merítka.

Šport: Šíriaci sa koronavírus si údajne vyžiadal život McGregorovej tety, obranca Juventusu Turín Leonardo Bonucci venoval 120-tisíc eur talianskym lekárom
Krátke správy zo športu: Čítať ďalej
15 | 03 | 2020 | SITA


Dana White sľubuje úplne iný súboj, než ktorý sa medzi oboma odohral v roku 2014. "To vôbec nemôžete porovnávať. Bude to úplne iné. Obaja sú teraz ďaleko lepší bojovníci a čo som videl, obaja majú super formu," uistil fanúšikov.

V nedávnej dobe sa McGregor pochválil na Twitteri, že jeho posledný súboj bol najzárobkovejšou udalosťou tohto roka. Niet preto divu, že sa ho promotér White snažil presvedčiť k ďalšiemu zápasu.

Nurmagomedov vs McGregor: Vzájomná nenávisť týchto dvoch velikánov rastie nebezpečným tempom! Bitka na ulici?
Vojna hviezd UFC naďalej pokračuje, po tom čo Nurmagomedov minulý október zvíťazil nad McGregorom. Konflikt sa ešte viac vyostril, keď Írsky zápasník v apríli zaútočili na Nurmagomedovov autobus, pričom trval na slovách, že šampióna MMA by „zabil“,... Čítať ďalej
02 | 09 | 2019 | Ján Prokop


Zápas bude hostiť ostrov Yas v Abú Zabí 23. januára 2021 v rámci akcie Ostrov boja. Voľba Spojených arabských emirátov je pomerne prekvapivá. Predpokladalo sa, že k súboju dôjde v Las Vegas.

Poirier je známy svojimi charitatívnymi akciami. Podporuje potravinové banky, deti z chudobných rodín a má vlastnú nadáciu. Tá napríklad pomáha zaistiť pitnú vodu v africkej Ugande. Počas epidémie koronavírusu nechal Poirier rozviezť tisíc jedál pre zamestnancov v prvej línii.

Nedvědov útek z tribúny škodoradostne baví Talianov (VIDEO)
V Turíne bolo v utorok večer mínus šesť. Tak vtipkuje futbalové Taliansko na adresu majstrovského Juventusu. Nejde o počasie, hviezdami nabitý tím prišiel o kontumačnú výhru nad Neapolom, a zápas sa bude opakovať. V ďalšom dueli Serie A potom doma... Čítať ďalej
23 | 12 | 2020 | Timotej Dudka