"Tých, čo sa rúhajú proti Pfizeru, mučí súčasná inkvizícia Mikasom a Matovičom", píše Blaha
22 | 12 | 2020 I Imrich Kovačič
"Špekuluje sa o výmene premiéra. Namiesto Matoviča, ktorý ľuďom nadával do múdrosráčov a kuvikov, by to mal byť Naď, ktorý ľuďom nadáva do opíc a odpadu", zamýšľa sa Ľuboš Blaha vo svojom najnovšom statuse.

Blaha píše, že "ak by z vlády vypudili SaS, Matovič by sa vraj presunul na ministerstvo zahraničných vecí. Len si to predstavte, ako vedie rezort diplomacie chlapík, čo prijíma veľvyslancov v číňankách. Van tajm neks tajm, šou mast gou von."

Veľkou otázkou by podľa Blahu bolo, komu by pripadol rezort školstva, ak by z vlády SaS naozaj odišla. Odborne najbližšie má podľa Blahu v OĽaNO k tejto agende telocvikár Jožo Pročko. "Najväčší expert na kotúľ vpred na Slovensku. Vzdelanie na Slovensku už len pri tejto myšlienke preventívne - umrelo." uvažuje Blaha.

V statuse sa venuje aj kampani za očkovanie na Slovensku. "Namiesto racionálnej diskusie o plusoch a mínusoch chrlia liberálne médiá takú búrlivú propagandu, za akú by sa nemuseli hanbiť ani v KĽDR." píše.

"Ja len, že keď ti z očkovania odpadne sestrička v USA vo chvíli, keď natáčaš reklamný spot o super vakcíne, je to ten najväčší fail v dejinách marketingu. To sa akože fakt ide niekto čudovať, že to zvyšuje pochybnosti o bezpečnosti očkovania?" zamýšľa sa Blaha.

Spisovateľ Gustáv Murín: pre propagandu vakcíny je každé strašidlo dobré.
Spisovateľ RNDr. Gustáv Murín, CSc., ktorého poznáme ako autora kníh o mafii, často vyjadruje svoje odborné názory aj na koronu a opatrenia, ktoré sa v súvislosti so šírením vírusu zavádzajú. Najnovšie si posvietil aj na očkovanie. Na svojom... Čítať ďalej
21 | 12 | 2020 | Petra Demková


"Áno, očkovanie môže mať vedľajšie účinky. A áno, dôsledky vakcíny, ktorá bola vyvinutá za pár mesiacov, nie sú a nemôžu byť preskúmané. A nie, nie každý, kto má racionálne otázky, musí byť extrémista. Ľudia potrebujú vyváženú diskusiu a nie severokórejskú propagandu. Začína to vyzerať tak, že v KĽDR majú ideológiu čučche, ktorej musíš bezmyšlienkovito veriť a u nás na Západe plní tento istý veselý účel - Pfizer. Verme našim korporáciám, nikto to s nami nemyslí tak dobre ako farmabiznis. Amen." zhrnul túto tému Blaha.

Podľa neho nemožno vnímať túto tému tak, že ľudia nesmú mať racionálne obavy z vedľajších účinkov vakcíny a robiť z nich všetkých kvôli tomu "konšpirátorov a "neveriacich". To je podľa Blahu "úroveň stredovekej inkvizície a nie otvorenej spoločnosti."

Rozdiel je podľa neho iba v tom, že "inkvizícia údajné bosorky mučila španielskymi čižmami a teraz tých, čo sa rúhajú proti Pfizeru, mučia Mikasom a Matovičom."

Kádrováci s tučnými fasciklami na každého z nás (Ivan Brožík)
Na Slovensku existuje zvláštna kasta nadľudí. Môžu si dovoliť hocičo, môžu hodnotiť všeličo a všelikoho, môžu súdiť a odsudzovať každého, môžu likvidovať, profesijne ničiť, môžu organizovať politické prevraty a určovať, koho je správne voliť a... Čítať ďalej
21 | 12 | 2020 | Ivan Brožík


Blaha sa ďalej venuje aj zahraničnej bezpečnostnej téme, ktorej stále dominuje Rusko. "Mimochodom, západné tajné služby došli k záveru, že zabúdame na nášho "úhlavného nepriateľa" - a tým predsa nie je Covid, ale Putin! A tak tu zase máme Navaľného, ktorý blúzni o Novičoku. Najnovšie ho má vraj v spodkoch.

Ja len, že Navaľnému sa síce nepodarilo okrem divákov Markízy a čitateľov Denníka N nikoho na svete presvedčiť, že bol otrávený Novičokom, ale z toho neustáleho omieľania jeho mena je už zaručene otrávená polovica svetovej populácie. Tlieskame. Každopádne, storka o tom, že sa Navaľnému do telefónu priznal agent ruskej tajnej služby, je fakt pecka. To by mohli sfilmovať - ako pokračovanie Mr. Beana." posmieva sa najnovším informáciám okolo škandálu s Navaľným Blaha.

"Len si predstavte, ako Rowan Atkinson volá do Ruska a tam mu ruský agent do telefónu ako úplne cudziemu človeku vyklábosí štátne tajomstvo o vražednom Novičoku - od smiechu by ležalo celé kino. Ako paródia by to bolo skvelé. Horšie je, že v takom Denníku N tomuto nezmyslu skutočne veria."

"V kauze Navaľnyj je najlepšia rozhodne tá časť o spodkoch - ten pocit, keď dostaneš hemeroidy a robíš z toho svetové sprisahanie na čele s Putinom. Ja len, že toto je úroveň Denníka N. Hlavne, že chlapci sa vysmievajú "konšpiračným teóriám". uzatvára svoj najnoc'vší status Ľuboš Blaha.

Kto financuje propagandu Denníka N?
Denník N sa samozvane postavil do úlohy morálnej autority na Slovensku a všetkých naokolo poúča o nezávislej žurnalistike. Čítať ďalej
21 | 12 | 2020 | Imrich Kovačič